fbpx

Este JOI și Iulia Albu este printre voi! Celebra rubrică de fashion police din România, WOW sau BAU cu Iulia Albu, vă asteaptă în fiecare joi doar pe www.iuliaalbu.com.

Nu știu dacă sunteți curioși să aflați care sunt „candidatele” din această săptămână, însă sunt sigură că veți rămâne cu gura căscată când o să aflați cine e câștigătoarea trofeului WOW!

Anca SeREA, dar bine

 Anca Serea, în rochie deschisă la culoare, la eveniment

Anca Serea (dreapta)
Sursa Foto: Instagram

Nu oricine poate purta această nuanță, însă Anca Serea da! Îmi place că poartă pantofi din catifea, cât și faptul că accesorizarea cu bijuterii este minimală. Ce nu-mi place…

Este mărturia de botez care se întâmplă în zona subrațului, însă, cu puțin ajutor din partea doamnei din stânga, acest detaliu devine irelevant. Nu, o rochie cu umeri dezgoliți, nu se poartă întotdeauna cu sandale. Nota: 9-7 (pentru mărturie) + 6 (pentru pantoful din catifea)

Pentru cine are VOCE și urechi

 Irina Rimes, îmbrăcată cu ciorapi albi, fustă și tricou

Irina Rimes
Sursa Foto: Instagram

Ciorapul alb nu se poartă oricum, oricând. Dacă îl combini însă cu o încălțăminte inspirată din cele purtate de asistente și un make-up și o coafură extrem de cuminți, obții ÎNTOTDEAUNA un look fresh și inedit. Nici nu mai contează restul pieselor, deși sunt impecabil alese în acest context. Nota pentru Irina Rimes: 10!

Roșu cu Moșu’, să nu speriem cocoșu’

 Andreea Raicu, în rochie la eveniment

Andreea Raicu
Sursa Foto: Instagram

Ei bine, iată că, în ciuda tuturor pronosticurilor și a cotațiilor la casele de pariuri, Andreea Raicu, DA, chiar ea, reușește o apariție încântătoare, în (acest) sfârșit (de an)! Nu știm dacă Andreea a solicitat un onorariu, ca de obicei, cum spun gurile rele, pentru evenimentul caritabil la care a participat, dar, venind Crăciunul, simt nevoia să fiu, chiar și eu, Iulia Albu, mai bună și mai darnică… WOW, în sfârșit, Andreea „înșfacă” un trofeu chiar înainte de Revelion!

Hait! Cu tur

 Diana Munteanu, în rochie cu paiete, pe scări

Diana Munteanu
Sursa foto: Instagram

Există momente în viața fiecăruia când îți vine să te închizi în casă 6 săptămâni în compania lui Kafka.

Acesta este unul din acele momente când te întrebi care ar putea fi motivul pentru care cineva ar purta și paiete, și pene, și blană naturală, și șuvițe, și ceas, și smokey eyes în același timp.

Voi ce credeți? Aștept răspunsurile voastre în comentarii. Până atunci, din spatele ecranului dreptunghiular, lansez către Diana Munteanu provocarea de a purta și o pereche de galoși atât de potriviți cu restul ținutei. Și îi arunc fin un trofeu BAU pentru cea mai proastă ținută din acest an!

 

 Vă pupă cu drag și drac,

 Domnița de Alba

sticle vitamin aqua Iulia Albu