fbpx

  Dragii mei, ce dor îmi era sa ne vedem și aici! Cu toată nebunia din ultimul timp aș fi crezut ca voi avea mult mai mult timp pentru a face lucrurile care mă pasionează și ca tot haosul în care am învățat cu toții sa trăim ne va face cumva sa ne întoarcem la ceea ce contează cu adevărat, la familie, la noi.

  Am fost prea mult timp izolați în noi, în alții, multi am trăit cu iluzia ca ceea ce facem este ceea ce suntem și ne-am dedicat atât de mult timp profesiei încât am uitat sa trăim. 

  Și pana la urma, câta ipocrizie este și în povestea asta cu regăsirea de sine a unora și cum sa te învețe un influencer sa trăiești frumos, când multi dintre ei duc vieți atât de complicate și au un trecut atât de neinstagramabil încât nu ar putea da lecții nimănui… 

   Double standard attention beggars la orice scroll, coduri la orice swipe, NIMIC REAL, conținut putin și, în general, foarte slab.

   Contentul veritabil nu îl veți găsi pe conturile cu milioane de urmăritori, nici la cele mai sonore nume din industrie și în NICIUN CAZ în postări bot-uite.

    Instagramul este un ecosistem în sine, populat cu organisme vii. Și ca orice ecosistem, funcționează după reguli proprii, clar determinate. Post, swipe, share, follow (pentru unii follow unfollow) like, REPEAT. Aici este BULLY, BE BULLIED sau… sunteti gata pentru continuare?