fbpx

Adina Halas a INCERCAT un look interesant, exploatat intensiv pe plaiurile dâmbovițene. Pantalonii modelatori/colanții, în acest caz, nu pot fi combinați cu orice tricou cu cifre pentru a recrea esența acestui look și cu atât mai puțin cu sutienul acesta vizibil atât de deranjant. -69

Da, este corect sa combini 2 piese de inspirație sport cu o piesă elegantă!

Alegerea auriului sau a argintiului în ținută este complimentată de cele mai multe ori de alegerea unui ton similar pe partea de accesorii.

 

Aplicațiile de pietre trebuie să fie INTOTDEAUNA prețioase, fie Swarovski fie semiprețioase, în caz contrar, fiind preferabile grafismele, mai puțin cele 3D. 

Incercați să evitati gențile care arată a instrumente pentru geometrie, în special echerele si T-urile.

Machiajul în tonuri închise NU complimentează tenurile măslinii sau extrem de bronzate.

Tinuta Andreei Marin, despre care am mai discutat, îmi furnizează un material important si anume, cum să NU porți argintiul sau, vreodată, o perucă nepotrivită. Există anumite materiale si croiuri care pot altera vizual silueta purtătoarei, facându-i imensul deserviciu de a-i supradimensiona inutil formele. Reverele specifice vestimentației masculine nu pot fi integrate in orice design, iar cureaua nu trebuie poziționată niciodată la jumătatea distanței dintre bust si talie, ea putând marca, fie o siluetă “empire” (marcajul fiind sub sâni), fie o silueta clasică, cu “sprijin” pe talie. Of, Andreea! Fără a exagera, arăți de parcă te-ai pregăti să dai un casting de asistentă TV. Păcat. BAU!

George marchează, cu siguranță, cel mai bun look al acestei ediții. Combinația dintre printul cămășii si aplicațiile hanoracului, deși nu sunt abordabile de către orice tipologie, sunt puse în valoare perfect de alegerea pantalonului de inspirație sport. Pantofii sunt bine aleși, cu mențiunea că aș fi preferat șosete albe, adunate în zona gleznei. WOW

Xonia poartă o piesă interesantă distrusă însă de alegerea unui pantalon dintr-o cu totul altă zonă stilistică. Sandalele sunt frumoase, însă complet rupte de contextul ținutei, iar părul și makeup-ul de birou nu fac notă comuna cu NIMIC. Zero (nota)

Combină o piesă statement cu piese neutre pentru a o pune în valoare.

Nu te teme de culori.

Alege încălțăminte prețioasă pentru evenimente mondene sau Red Carpet

 

Evidențiază centrul de interes al ținutei prin alegerea unei coafuri în aceeași gamă, în cazul de față, afro.

Alege INTOTDEAUNA un makeup natural în detrimentul unuia care nu se potrivește cu tonalitatea tenului tău.

Andreea Banica are un corp.

Nimic nu este mai dureros decât să vezi o femeie frumoasă îmbracată intr-o ținută vulgară. Piesele de lenjerie intimă pot fi purtate la vedere doar in anumite contexte stilistice si nu pentru a salva croiul prost al unei rochii care nu acoperă ce trebuie. -0,5.

Botinele nu avantajează orice tip de siluetă, iar machiajul “mască” de tipul “ghiciți personajul” nu isi are rost in afara platourilor tv, mai ales atunci când “personajul” nu este mereu același.

Abordarea zonelor tip dominatrix poate fi făcută cu succes in contextul unui păr si machiaj de inspirație retro sau tomboy pentru a tempera si, in același timp, sublinia un singur centru de interes.