fbpx

 

Ce se întâmplă atunci când nu poți / înțelegi / reușești o ținută care să respecte tema evenimentului la care participi?

Apari într-o salopetă potrivită în orice alt context, sau încerci un look extravagant și reușești o schimonoseală penibilă, însă nu suficient de kitsch-oasă pentru a se încadra, culmea, în tema pe care nu ai respectat-o. Mai avem și varianta clasică, în care te visezi Maria Antoineta pe Xanax și ieși din casă într-o pereche de sandale complet nepotrivite. Nici tot frigiderul plin cu tort nu te mai salvează atunci.

Photo: ELLE : DIA DIPA SUPIL /GETTY IMAGES

Emma Stone a mizat pe Vuitton, însă nu s-a ridicat la înălțimea scării și de fapt nu sunt nici convinsă că a participat neparat la eveniment, părând mai degrabă în trecere. Look-ul este foarte interesant pentru un party sau pentru o cină extrem de elegantă, însă în niciun caz pentru tematica “CAMP” a Met Gala.

Photo: Getty Images

Constace Wu s-a vrut o flapperiță rafinată, dar a eșuat într-o matroană fandosită. Nu oricine poate purta orice și ajunge pe short list-ul best dressed.

Dimitrios Kambouris/Getty Images for The Met Museum/Vogue

Lili Rainhart a avut o apariție “semi reușită” sau “semi ratată”, niciodată “semi-lună” … în Salvatore Ferragamo. Aș fi putut trece peste pantalonii scurți, însă niciodată peste atrocitățile pe care le poartă în picioare. Situația ar fi stat cu totul altfel firește dacă ar fi purtat o pereche de pantofi inspirați din aceeași perioadă.

Gwen Stefani a măturat covorul și bunul gust într-o blană naturală și sinistră pe care, din păcate, nimeni nu a avut inspirația să o “impodobească” cu o găleată de vopsea roșie. Sunt curioasă dacă în pomul de Crăciun își atârnă veverițe moarte. O suspectez, sincer! Pe lângă ținuta de animatoare la Dragonul Roz, dresul plasă negru, pantofii negri și părul cu coafură care arată ca ceva ce ar purta fiica lui Carmen Harra, no offense, mi se pare iresposabil stupid și … nah, că iar era să spun PENIBIL, ca o celebritate internatională să încalce atât de flagrant orice înseamnă STIL și ETICHETĂ!

 

Billboard: Neilson Barnard/Getty Images

Că tot vorbim de etichete, Katy Perry nu putea fi mai evidentă de atât în ținuta sa Moschino. Știu că vi se va părea ciudat că voi spune că o femeie cu candelabru la cap este bine îmbrăcată, însă pe lângă faptul că și eu am o pasiune pentru mături, Katy a respectat perfect tematica, fiind una dintre puținele vedete participante care au avut parte de o consiliere pe măsură. Incredibil, nu?

Karsten Moran for The New York Times

Cardi B este o altă vedetă care a înțeles tematica evenimentului și a respectat-o. Nu vă puteți îmbrăca așa la o nuntă sau un botez evident,l dar la Met Gală 2019, DA. Atât de aproape și totuși atât de departe prin postura ridicolă și total lipsită de orice grație afișată. Poate data viitoare…

Dimitrios Kambouris/Getty Images for The Met Museum/Vogue

 

Când am văzut-o prima oară pe Chiara am avut senzația că a targetat un look ….Cher!!!. Nimănui nu îi iese ca lui Cher, dar măcar a încercat și DA, ieri la Met Gala, despre asta a fost vorba. Aș fi ales o altă încălțăminte dar asta este o altă poveste, NOT BAD!

 

TA-DAAAAAAMN! KIM KARDASHIAN!

Kim Kardashian a fost una dintre cele mai bine îmbrăcate vedete de la acest eveniment! Kim a fost și campy și sexy și flexy, înțelegem de ce, Kanye a simțit nevoia să fie invizibil, deși ar fi fost și mai inspirat dacă ar fi ales un costum ROZ. Ca să se confunde cu covorul, de ce credeați ?!? Ador asumarea lui Kim și faptul că a asortat ținuta cu un wet look perfect integrat.

Getty Images / Neilson Barnard

Nu acesta a fost și cazul lui Celine Dion, care deși afișează o siluetă aproape anorexică și poartă una dintre cele mai bune ținute, a eșuat posing wise (vă rog să îmi scrieți cum se traduce în Românește chestia asta) și makeup wise dar și ca alegere a accesorilor (cerceii).

 

Nu știu de ce, dar Grace Jones nu onorează aproape niciodată cu prezența aceste evenimente. Marele nostru noroc este că mereu se găsește câte cineva care să facă un revival mai bun sau mai prost, dar totuși mai interesant decât ce fac marea majoritate.

Neilson Barnard/Getty Images

Billy Porter a purtat o ținută The Blonds PUNCT.

Jamie McCarthy/Getty Images at Met Gala 2019 / Liberace

Da, și mie îmi place să trăiesc în trecut și poate de asta mi s-a părut interesantă ținuta lui Ryan Murphy. Puțin prea … Liberace dacă mă intrebați pe mine, în definitiv nu era vorba despre a copia un stil, dar eu sunt o romantică iremediabilă așa încât va primi câteva puncte pentru asumarea publică a pesonajului și tributul adus în acest fel.

NR sunt sigură că dacă Liberace ar fi trăit ar fi venit purtat de porumbei albi și firește, fără blană naturală, conștient fiind că va ajunge la această rubrică.

sticle vitamin aqua Iulia Albu