fbpx

Într-o lume în care idealul de frumusețe este cât mai înaltă și dacă se poate anorexică, mergi întotdeauna cu capul sus, conștientă de faptul că un bărbat adevărat va alege întotdeauna o femeie reală.

 Iulia Albu mănâncă paste

Nu, nu este ok să mâncați ciocolată dimineața, la prânz și seara, dar nu este nimic în neregulă cu forma corpului vostru.

Regula celor 3 S:

 

  1.  Stand Up 
  2.  Stand High
  3.  Stand Proud

Asumă-ți corpul tău, îmbrățișează-l și nu lăsa niciodată privirea în jos. Orice siluetă poate arăta impecabil îmbrăcată în ținuta potrivită, dar… femeie cu adevărat frumoasă este una încrezătoare în ea însăși.

Nu contează că aveți 10 kilograme în plus, 15… șoldurile late, sânii mici sau un nas cu personalitate. Dimpotrivă, acestea pot fi atuurile voastre în lupta cu un standard ridicol îmbrățișat de majoritatea.

Cum să impresionezi

Femeile grăsuțe nu trebuie să se îmbrace doar cu ținute negre

Sursa Foto: www.inquisitr.com

Poartă o rochie neagră fără dantelă, fără aplicații, cu o pereche de pantofi Kitten Heel, negri, o brățară tennis, un ruj roșu și un zâmbet de milioane. Dacă brațele tale sunt masive… acoperă-le cu o mânecă lungă, dacă sânii tăi sunt foarte mari… nu purta un decolteu ridicol, iar dacă nu ești exagerat de înaltă… nu-ți flutura trenele inutil.

Un chip luminos face cât 10 carate de diamante, iar o atitudine relaxată, dar suavă și “lady like”, te va scoate mereu din mulțime. Nu ai de ce să fii “tipa aia slabă”, “tipa aia grasă” sau “tipa aia porno”. Fii doar fata pe care nimeni nu poate să o uite.

Renunță la păr sintetic, natural sau combinat, cozi de pițipoancă, gene false… inutil de lungi, și unghii de zgripțuroaică.

Locul faianței este în baie, nu în locul danturii tale, iar decolteurile mari atrag doar bărbați mici.

Gândește mare și arată-te așa cum ești! Va urma.

Ești grasă și frumoasă? Vrei să fii vedetă Iulia Albu InstaStyle. Lasă-ne un mesaj și chiar tu poți fi cea aleasă pentru a filma un nou proiect Iulia Albu InstaStyle alături de notoria Iulia Albu.

 

 Vă pupă cu drag și drac,

Domnița de Alba

Bucatarie Nolte Discount