fbpx

Delia poartă o pălărie de paie peste o șapcă. Știu sigur pentru că mi-a spus chiar ea, și da, nu consider că este nimic ieșit din comun în a purta două pălării una peste celalta. De la 3 în sus vorbim de performanță iar de la 5 în sus de sport olimpic. Nice blue eyes!

Andreea Antonescu are un fashion pingback cu o pereche de platforme bucuria piticilor și o rochie cu două genți pe post de buzunare. Că Andreea nu le are cu moda este evident. Nici cu extensiile neapărat… dar chiar să distrugi acest simbol André, Andreea?

Alina Eremia și Monica Bârlădeanu își targheteaza copilul interior una crezându-se mare artistă, cealaltă postând o fotografie foarte frumoasă de când avea câțiva anișori. Se vede că Monicăi îi plăcea cu microfonul de pe atunci, ceea ce nu este rău deloc. Oricum , măcar în cazul ei să fie bine, că de Alină Eremia e destul de rău. Sigur că Alină pictează “abstract” sau are o versiune proprie și complet originală de reprezentare grafica, motiv pentru care, sincer, nu aș dori să o încurajez în această direcție. Nu de alta, dar e mai bine să fii un bun colecționar de artă decât un pictor închipuit.

Lidia Buble poftește la acadele dar mai are cale lungă până acolo. Oricum, acadelele au zahăr iar mie îmi place mai mult Acadelia.

Margherita de la Clejani își caută/găsește/nu găsește, “beatitudinea”. Nu știu ce caută fotografia Reginei Maria în contextul maimuțoaicelor și al chinezăriilor de pe rafturi, dar precis nici Margherita nu știe prea bine ce e cu ea. Bine ai venit la Marțea Neagră, “beata” de tine.