fbpx

Mihai Bendeac se iubește pe sine atât de mult încât până și “transpirația” lui îi spune ceva. Mărturisesc că imaginea este de o sensibilitate vecină imaginilor publicate de către Mihai Trăistariu, dar eu nu vreau și nu vreau să renunț încă la Mihai Bendeac. Îi recomand un antiperspirant sau pudra de talc. Aud că este eficientă! Cred că este un brand căruia îi face reclamă Dana Rogoz. Sau era cumva gumă de mestecat?

Hai Mihai, știu eu că îți poți reveni! #easypeasywinterbreezy

Adela Popescu este și lată și lungă și plată într-un endorsement pentru un producător de saltele. Aproape că mă îmbie și pe mine la un somn binemeritat, dar, din păcate, ochiul meu de vultur trebuie să rămână mereu vigilent. #sepoatetotușișimaibine!

Nu știu dacă este sau nu supărată pe mine, dar Ana Maria Prodan a devenit, de la un timp, extrem de PRO fund dar și profundă! Eu una nu am nici o problemă cu fundul ei așa încât nu pot decât să mă bucur!

Si cam așa mă bucur eu, Marțea de la 16:15-ish:

Delia a început un regim special pe bază de produse BIO. Nu știm foarte multe despre acest proiect dar nu pare deloc dietetic! Nu îi recomand totuși prazul, este verde și strict oltenesc! #nuvreauzahărvreaulațara.

Incredibil dar adevărat, PNL a devansat PSD în lupta pentru euro parlamentare, prezența la vot fiind una covârșitoare!

Dragnea este momentan indisponibil pentru comentarii!

 

Va pupa cu drag si drag

a voastră,

Domnița de Alba