fbpx

 

Ca un bărbat să se afișeze într-o rochie, ar fi fost o revoluție acum 15 ani. În contextul actual această abordare reprezintă pur și simplu o preluare a unei tendințe internaționale sincer, aproape passée. Da, băieții se pot îmbrăca în rochii, însă un bărbat adevărat va ști întotdeauna că, chiar dacă alege să poarte o rochie, aceasta trebuie să fie perfectă. Departe de a atinge un ideal, sunt atât Emil Rengle, prietenul lui cât și Amos Midas. Dacă ar fi totuși să aleg, trecând peste faptul că mai mult de patru bărbați prezenți la eveniment au purtat rochie și, ocolind desigur previzibilitatea acestui fapt, ținuta lui Rengle este singura corect construită și asumată, iar asta nu vine ca o surpriză. Așadar, Emil, astazi ai un 8,9 !

Analizați data viitoare, băieți, cu mai multă atenție aparițiile lui Billy Porter, nu de alta, dar “rochia umblătoare” nu este un ideal valabil pentru nicio femeie și cu atât mai puțin pentru un bărbat. Ținutele se poartă nu “te poartă” !

Din categoria “s-a furat mireasa”, dar într-un sens bun regăsim ținutele Andreei Bălan și Andreei Bănică. Incredibil, dar, găsesc apariția Andreei Bălan potrivită și încadrată perfect în tematică evenimentului. Nu intrăm în detalii referitor la încălțămite pentru că, în mod convenabil, ea nu se vede, și ne rezumăm la a o nota cu un onorabil ….WOW.

Morcovul (daucus carota) este o rădăcina vegetală de culoare oranj. Motivul pentru care fața și decolteul Andreei sunt oranj iar picioarele albe este că … știați că morcovul este supranumit ginseng-ul săracului? Săracului makeup artist, desigur. Există și soluții mai creative dar aparent nu sunt la îndemâna Andreei. Rochia nu este urâtă, însă îi micșorează Andreei umerii și îi lățește șoldurile într-o manieră deloc complimentată de volumul din zona capului dat de peruca nefericită pe care a ales-o. Păcat de sandale. BAU