fbpx

În episodul de astăzi din Marțea Neagră cu Iulia Albu vorbim despre aparițiile Oanei Zăvoranu, Alexandrei Stan, Mădălinei Ghenea, cea a lui Catrinel Menghia, Ruby și postarea cu tăiței a Mirelei Boureanu Vaida.

Stinge lumina, biliRUBYna!

 Ruby își etalează tatuajele

Ruby
Sursa Foto: Instagram

Ruby scoate tigroaica din ea. Nimic nu se compară cu a-ți scoate tatuajele la plajă. Bine, tatuajele nu trebuie expuse la soare și, în general, trebuie îngrijite într-un anumit fel. Sunt sigură că Ruby știe asta… doar are destule.

Unora le place cu… chiloți

 Alexandra Stan, în chiloți și pulover

Alexandra Stan
Sursa Foto: Instagram

Alexandra Stan se “chiloțărește” în bucătărie. Nu oricum, ci în set. Chiloții sunt asortați impecabil cu șosetele și mandarina. Puloverul nu avea scame suficiente, așa că Alexandra a folosit o aplicație pentru a “flocăi” conștiincios imaginea. Culmea, ne place!

Românce fără frontiere

 Mădălina Ghenea, sărut cu iubitul; Catrinel Menghia mănâncă pizza

Mădălina Ghenea (stânga) și Catrinel Menghia (dreapta)
Sursa Foto: Instagram

Am o problemă cu Catrinel Menghia (Marlon) și am momente chiar în care nu suport să o văd. Cum Dumnezeu să arăți atât de bine când mănânci atât de multă pizza? Firește că o ADOR pe Catrinel, așa cum o ador și pe Alice Peneacă. Și mai ales… ador postările ei pe Instagram și proiectele în care se implică. Ce nu ador însă este trailerul noului film al Mădălinei Ghenea. Ah, mă scuzați, este cu iubitul în imagine? Și el a acceptat asta? Ok… Așteptăm cu interes lansarea oficială!

Împodobește… mamă, bradul, cu tăiței de casă

 Oana Zăvoranu s-a pozat în oglindă; Mirela Boureanu Vaida a pozat cutia cu tăiței lângă brad

Sursa foto: Instagram

Cu siguranță casa Oanei Zăvoranu se va vedea din spațiu și… până la urmă… ce este rău în a-ți plăcea să îți împodobesti bradul, casa, pisica? Halatul nu îmi place, dar Oana, în nebunia ei frumoasă, da!

Pe alte trotuare, Mirela Boureanu Vaida se bucură de micile plăceri ale vieții, cum ar fi tăițeii de casă.

 

Care este propunerea ta pentru Marțea Neagră cu Iulia Albu de săptămâna viitoare? Scrie-mi un comentariu și imaginea propusă de tine poate ajunge subiect în rubrica ta preferată!

 

Vă pupă cu drag și drac,

Domnița de Alba

sticle vitamin aqua Iulia Albu