fbpx

5 modele de coc pentru o mireasă chic

Cea mai importantă zi a vieţii tale vine la pachet cu o grămadă de agitaţie. Pe lista de aşteptare a unei mirese se află rochia, machiajul, coafura, iar lista este lungă și dă bătai de cap. Ce spui dacă te ajutăm cu una dintre ele?

cocuri de mireasa si domnisoare de onoare

Aşa că, prinde-ţi părul în coc şi hai să vedem ce ne recomandă hairstyliştii în această toamnă pentru acest tip de coafură preferată de către mirese!

“Cocul se potrivește oricui”- așa se spune, însă tipul de coc pe care îl alegi trebuie să țină cont de personalitatea ta, de forma feței si de modelul rochiei de mireasă!

LOOK 1: Messy bun – coc pentru mirese (ceva mai) copilăroase

 

Specialiştii recomandă un messy bun pentru miresele energice

Look-ul tău ar trebui să poarte amprenta personalităţii tale. De aceea, dacă eşti o fire energică, plină de viaţă şi care nu stă locului nici măcar o clipă, specialiştii îţi recomandă un messy bun. Un coc aparent dezordonat, dar elegant, realizat foarte uşor cu doar câteva agrafe de păr care îţi accentuază privirea copilăroasă şi delicateţea feminină.

LOOK 2: Twisted bun – coc pentru miresele cu păr bogat

 

 

Coc făcut din împletituri

Dacă messy nu e de ajuns, să trecem la twisted. The twisted bun este alegerea potrivită pentru cele care au un păr bogat şi care îşi doresc o coafură perfectă pe toată durata nunţii. Nu trebuie decât să îţi separi părul în 3 codiţe, să le împleteşti între ele şi mai apoi să le prinzi în coc cu ajutorul unei agrafe.

LOOK 3: Ai părul scurt? Nu-ţi face griji

 

Cocul simplu făcut într-o parte este de efect

Niciuna dintre variantele de mai sus nu îţi surâde? Atunci, să trecem on the other side (bun). Acest look este ideal pentru cele care au părul scurt. Un coc prins într-o parte, foarte aproape de baza gâtului este o coafură stylish pentru miresele care au renunţat de mult la ideea de a se coafa sofisticat în ziua nunţii.

LOOK 4: Cocul simplu, poate fi o alegere perfectă

coc simplu de mireasa

Când eşti de părere că nu mai există nicio opţiune pentru tine, clasicul rămâne în top. Un coc simplu, dar foarte bine finisat, cunoscut de generaţii întregi, nu poate da greş. Promitem că vei fi remarcată cu siguranţă şi apreciată pentru alegerea făcută, dacă si numai dacă este impecabil realizat.

LOOK 5: Dacă eşti indecisă poţi alege loose bun

 

Cocul de nuntă poate fi şi accesorizat

Încă nu te-ai hotărât? Ce-ai zicesă încerci un loose bun. Situat undeva la intersecţia dintre clasic, twisted şi messy, acest look se potriveşte oricărui model de rochie, fiind o atingere soft pe pielea ta. Trebuie doar să alegi cu ce anume îl vei accesoriza pentru un plus de eleganţă.

Care variantă crezi ca ţi se potriveşte?

In orice caz, nu este recomandat să sari peste coafura de proba dinaintea zilei Z.

Vă pupă cu drac si drag,

Domniţa de Alba

sticle vitamin aqua Iulia Albu