fbpx

Este JOI și Iulia Albu este printre voi! Celebra rubrică de fashion police din România, WOW sau BAU cu Iulia Albu, vă asteaptă în fiecare joi doar pe www.iuliaalbu.com.

Cine e de „VINA” pentru Raicu și Malvina?

Andreea Raicu și Malvina Cservenschi la mall

Andreea Raicu și Malvina Cservenschi
Sursa foto: wowbiz.ro

În general… e rău să căzi în față. În cap, în mâini… că în picioare e mai greu. Acum, depinde, firește, și de picioare. Eu prefer varianta de 4. Este mai stabilă și nici nu îți cauzează cearcăne inutile. Uneori folosesc un trepied, dar asta nu este pentru toată lumea. Cu siguranță nu pentru Andreea Raicu și, aparent, nici pentru prietena ei. Dar astăzi… NOT!

Îi înțeleg suferința Andreei Raicu, nici mie nu-mi place să merg la cumpărături. Proasta inspirație nu i-o înțeleg. Și nici expresia plictisită și aroganța împărtășită de altfel de colega de „suferință” –  Malvina Cservenschi.

V-am spus că ador coliva? Nota: -∞

Bună-i BURUIANA CRUDă cu zuluf și varză udă

 Daniela Crudu și Sânziana Buruiană se pregătesc de pârtie

Daniela Crudu (stânga) și Sânziana Buruiană (dreapta)
Sursa foto: Instagram/ Facebook

În episodul de astăzi… Gavroche pe pârtie și „plachista” dezbrăcată.

Daniela Crudu nu a aflat că pantalonii/ combinezonul de ski se îmbracă ÎNAINTE de clăpari. Nu-i nimic, o poate asista, cu o rată de succes ceva mai mare, colega Sânziana Buruiană, actuală Zuluf, pentru care, aparent, aceasta nu reprezintă o provocare majoră.

Desigur, depinde ce înțelegem prin major.

Există voci care ar considera majoră… lipsa de inspirație a celei din urmă, Sânziana Zuluf, nu Buruiană, în ceea ce privește accesorizarea cu șapca tip Gavroche și extensiile „zulufite”. La ce îți trebuie extensii, oare, pe pârtie?…

Am spus că aud voci? Nota: Cât fac 3 împărțit la 2?

Cum niciuna nu are ce îi trebuie pentru ski, le vom „arunca” un BAU de împărțit frățește de la un capăt la celălalt.

De Delia, de p(r)ost

Delia, îmbrăcată lejer și colorat

Delia
Sursa foto: Instagram

Câteodată simți nevoia inexplicabilă de a trânti pe tine toate culorile în același timp. În aceste momente, recomandarea experților britanici este să te așezi pe un scaun și să îți numeri firele de păr (de pe cap). Irefutabil, va interveni o a 153-a pată de culoare ce va schimba ținuta în mai rău. Ce este mai rău decât „mai rău”?

În altă ordine de idei, cam așa se merge la mall. Nu cu tocuri, nu în ținută de birou, nu ca la nuntă, nu ca la muls. Mall-ul nu este o locație în care să faci defileuri și nici ocazie de Red Carpet.

…Ținuta pentru mall trebuie să fie decentă, comodă, iar make-up-ul natural. Spuneam ceva de păr? De data aceasta cam „tras de”. WOW!

O Diana cu de toate

Diana Dumitrescu îmbrăcată cu fustă și bluză

Diana Dumitrescu
Sursa foto: Instagram

Diana Dumitrescu a reușit o ținută bună! De… Aaah, am spus „bună”? NOT!

O fustă de vară, subțire, funcționează cu un pulover oversized doar fără ciorap și cu cizme de cauciuc sau bocanci. Ar mai fi și varianta excentrică… cu tocuri, dar nu în acest context și în niciun caz pe scânduri.

Astăzi, Diana stă pe… butuci. Cu stil, cu tot! Nota: -3

Cam atât pentru astăzi.

 

Vă pupă cu drag și drac,

Domnița de Alba

sticle vitamin aqua Iulia Albu