fbpx

Andreea Raicu ne învață ce știe ea mai bine… Să se descopere!

Rămân câteodată … marcată de generozitatea cu care anumite actuale sau foste vedete decid să împărtășească experiența lor în această lume, cu noi, muritorii de rând.

Consider absolut fascinantă călătoria continuă a Andreei Raicu în propriul gol pe care îl afișează ostentativ aproximativ în fiecare an pe te miri ce copertă de revistă. Firește, de fiecare dată, acest gol este unul perpetuu nou și total neexplorat (din nou).

Departe de mine intenția de a judeca în vreun fel natura sub care Miz Raicu alege să se “descopere” sau nu, pe coperta 1, 2, 3, 4 dar , nici nu pot să nu admir perseverența cu care stimabila își expune vasta experiență de viață într-un “romano-ghid de orientare” dedicat femeilor care doresc să se “descopere” și ele la fel ca Andreea Raicu, în căutarea succesului.

Firește, orice căutare trebuie să aibă și un rezultat, rezultatul fiind evident, în acest caz, suc – cesul.

Îmi este dificil să înțeleg exact la ce suc-ces se referă Andreea Raicu dar eu sunt, întradevăr, câteodată, destul de limitată în viziuni și “descoperiri”.

Cred că este minunat să fii Andreea Raicu, să te pozezi în fiecare an “in gol” și să te miri tot tu că ai făcut-o (culmea, din nou) prima dată. Cred că într-un fel, este ca atunci când ești copil și primești pentru prima oară o cutie cu ciocolată, doar că tu nu esti copil iar ciocolata este … altceva.

Va las să admirați tacticos câteva imagini de care m-am “impiedicat” întâmplător pe internet căutând “noile” imagini cu Andreea Raicu goală și las la aprecierea voastră cât de gol este, de fapt, un plin gol.

Si desigur, cat de …nou!

Prima dată, noua prima dată, noua nouă prima dată, ….

În încheiere iată un mic teaser pentru Marțea Neagră de săptămâna viitoare și secretele formei gustului pe care le vom descoperi în compania Laurei Cosoi…

 

Va pupă cu drag si drac,

Domnița de Alba

https://choco-land.ro/cutii-cu-ciocolata-Whitakers/tablete-90g-ciocolata-whitakers