fbpx

Este JOI și Iulia Albu este printre voi! Celebra rubrică de fashion police din România, WOW sau BAU cu Iulia Albu, vă asteaptă în fiecare joi doar pe www.iuliaalbu.com.

Așa cum am promis la finalul anului trecut, în episodul de astăzi din WOW sau BAU cu Iulia Albu, avem două trofee BAU. Curioși să aflați cine sunt „fericitele” câștigătoare?

Roșie ca focul, noroc că nu vedem pantoful!

 Romanița Iovan, în rochie roșie la un eveniment

Romanița Iovan și soțul ei
Sursa foto: Instagram

Romanița Iovan arată fabulos pentru orice vârstă și orice context.

Ador poșeta, alegerea crucifixului, însă nu chiar atât de mult brățara neagră care este totuși posibil să se fi dat tuturor participanților la eveniment. Stilul nu este pentru toți decât la prețul corect. Excepție fac, firește, cei sau cele născuți/născute cu stil.

Nu se vede încălțămintea pe care o poartă Romanița însă nu cred că ar fi făcut o gafă atât de mare încât să poarte pantofi sau sandale negre la această rochie. Atât de aproape de un trofeu WOW, Romanița trebuie să se mulțumească cu un 8,1 din cauza ceasului purtat pe mâna stângă.

 Alexandra Stan îmbrăcată în animal print

Alexandra Stan
Sursa foto: Instagram

Pentru ca mixul de texturi și printuri identice animal print să funcționeze, trebuie întotdeauna respectată regula proporțiilor.

Alegi un volum bulk în partea superioară, simplifici silueta și renunți la textură pentru partea inferioară. Dorești o marcare de la talie în jos folosind o piesă statement… optezi pentru o maletă simplă. Niciodată nu te transformi în șifonierul leopardin al unei Cenușărese respinse la casting. Există, sigur, și excepții, însă să ne rezumăm pentru moment la regulă. Nota Alexandrei Stan: 4,15.

3 doamne și toate 3. Nu vă bateți, fetelor

 Loredana Chivu cu blană și sandale, Adelina Pestrițu, în jeanși și maletă, și Daniela Crudu în rochie sexy

Loredana Chivu, Adelina Pestrițu și Daniela Crudu
Sursa foto: Instagram

Punem în joc astăzi pentru cele 3 dive 2 trofee BAU și un -∞.

Cum diferența între cele 3 este insesizabilă, voi veți decide, dragii mei, cine primește BAU și cine -∞!

Loredana Chivu, Adelina Pestrițu și Daniela Crudu au avut niște sărbători agitate. Daniela Crudu poartă o husa de scaun cu pretenții, sandale aurii, (cum altfel?), și o atitudine „ce, îmi face cineva poză acum?”. Loredana Chivu se conversează cu 5 animale moarte de la înălțimea unor platforme de acum 5 ani, iar Adelina Pestrițu se întinde prin cluburi în brațele soțului. Niciodată ceas și curea cu logo la o astfel de ținută și într-un astfel de context! Jeanșii pot fi cumpărați de la Y Project dacă se dorește totuși varianta originală… iar creolele… aruncate lângă blana Loredanei Chivu și stilul Danielei Crudu.

Vă pupă cu drag și drac,

Domnița de Alba

 

sticle vitamin aqua Iulia Albu