fbpx

 

Asa cum v-am promis, Flapper Girl va prezinta cronica celui mai mediatizat eveniment din ultimele saptamani: deschiderea oficiala a primului magazin Gucci in Romania! Bucurati-va deci micutele mele fashion victims! Acum veti putea vizita magazinul brandului chiar in “buricul targului” pe Calea Victoriei!

Deschiderea a decurs elegant, cu multa “lume buna”, toalete sofisticate si sampanie fina. Dupa cateva interviuri si o doza zdravana de blitz-uri, dupa analizarea atenta a “exponatelor”, pentru ca, sa fim seriosi, nu oricine isi poate permine luxul de a arunca cu banii in vremuri de criza, ochesc rapid un cardigan pentru Mikaela si continui “socializarea”. Il vad pe domnul Copos si ma bucur: in sinea mea imi spun ca dansul va achizitiona cu siguranta una dintre cele sapte genti scoase la licitatie pentru UNICEF. In stanga imi atrage atentia Amalia Nastase. Este absolut impecabila. Sublim! Brusc ma intorc si dau nas in nas cu… “Nasty”! Inutil sa mai mentionez ca era insotit de noua lui cucerire. Pentru o secunda ma gandesc la ce articole urmeaza a doua zi pe tema acestei intalniri de gradul 3. Chill. O privesc pe Amalia. Radiaza. Cei trei se saluta si isi vad fiecare de interviurile aferente. Nimic penibil, nimic melodramatic. Amalia este o doamna in adevaratul sens al cuvantului. Deja in mintea mea lucrurile sunt clare: primele doua genti sunt ca si achizitionate. Mai raman 5. La o analiza mai atenta observ prezenta reprezentantului Rafael&Sons. Cu siguranta si ei vor licita o poseta. Mai raman 4. Mihai ma priveste agitat: din cauza filmarii l-am cam neglijat si asta nu ii cade bine. Imi cer scuze. Ii explic cat sunteti voi de importanti pentru mine, cum nu pot sa va dezamagesc iar el zambeste si imi spune ca ma iarta.Suntem in grafic. Le salut pe Laura si Dana si pret de cateva minute vorbim despre… haha! aproape ca v-am spus! vorbim si noi ca intre fete. Remarc rochia Danei si aflu ca este un vintage. Frumos! Ne indreptam cu totii spre sala in care urmeaza sa se tina licitatia. Cu atatia milionari prin preajma nu imi fac probleme: suma stransa va cu siguranta una considerabila!

Urmeaza pozele la panou, dineul si bineinteles licitatia propriu-zisa.

… and the winners are…

1. Geanta de umar din piele de piton, de culoare rosu vibrant cu lant si monograma Gucci patinata – 2.500 de euro, achizitionata de Ioana Isopescu, Poligrafia Codex.

2. Geanta de umar din piele de piton de culoare cenusie cu lant si monograma Gucci patinata – 2.500 de euro, achizitionata de Ileana Badiu, Managing Partner Wunderman.

3. Geanta de umar din piele de vitel, de culoare verde deschis cu lant si monograma Gucci patinata – 1.800 de euro, achizitionata de Cori Gramescu, LadyFit.

4. Geanta de umar din piele de piton verde smarald cu lant si monograma Gucci patinata – 7.500 euro, achizitionata de Veronica Schmidt, Fundatia Michael Schmidt.

5. Geanta de umar din piele de vitel, de culoare lila cu lant si monograma Gucci patinata – 1.500 euro, achizitionata de Alexandru Ciucu.

6. Geanta din piele de piton, de culoare roz pudrat cu lant si monograma Gucci patinata – 3.800 de euro, achizitionata de Lucia Chereches.

7. Geanta din piele de vitel, de culoare bleu ciel cu lant si monograma Gucci patinata – 9.300 de euro, achizitionata prin contributia comuna a mai multor persoane prezente la licitatie: Raluca Simu, George Copos, Ovidiu Buta, Dragos Bucurenci, Malvina Cervenschi, Andreea Marin Banica, Adina Buzatu, Lucian Mandruta, Eduard Uzunov, Alexandru Paun, Laura Cosoi, Dana Rogoz, Andreea Constantin, Alexandru Ciucu.

Kiss, kiss, kisses!
Flapper girl