fbpx

La inceput a fost povestea… mai exact BOTEZUL. Botezul fiicei Ralucai Sandu, fiica lui Mircea Sandu, botez care a avut loc in data de 29 AUGUST 2010. Nu trebuie sa ma credeti pe cuvant, iata aici dovada:

Remarcati FUSTA, aceasta “bucatica de material”, care deja se pare ca reprezinta o concurenta serioasa pentru “infama” “GOPO dress”, cea mai comentata aparitie a acestui an. Cine s-ar fi gandit la asta? DANA BUDEANU, desigur!

In data de 25 SEPTEMBRIE (deci la o luna DUPA aparitia mea) Jil Sander prezenta colectia pentru primavara/vara 2011. Iata cateva fotografii:

Aparitia mea de la botezul cu pricina nu a trecut neobservata nici la vremea respectiva, chiar revista SPY incluzand-o intr-un top, desi sincera sa fiu nu imi amintesc comentariul exact… Oricum era o revista SPY din septembrie 2010 pe care o voi scana pentru voi in cursul zilei de maine.
Tin sa multumesc pe aceasta cale Danei Budeanu, care mi-a atras atentia asupra asemanarii mai mult decat izbitoare dintre fusta conceputa de mine si cele prezentate in colectia lui Jil Sander.
Ca sa raspund la intrebarea care mi-a fost adresata, respectiv: “fusta este o replica Jil Sander… da?” raspunsul este NU.

Acum, din doua una:

1. ori Jil Sander citeste revista SPY si a folosit “FUSTA” ca sursa de inspiratie pentru colectia sa,
2. ori eu posed capacitati paranormale intuind ce colectie urma acesta sa prezinte la mai bine de o luna dupa aparitia mea.

Revenind cu picioarele pe pamant, lucrurile sunt cat se poate de simple: pe cei de la Jil Sander cu siguranta nu ii intereseaza nici revista SPY si nici IULIA ALBU. In moda lucrurile sunt ciclice, TOTUL a fost facut si rar ne mai surpride ceva.

Totusi, in ciuda evidentei, doamna Budeanu continua seria atacurilor in CANCAN:

Hahaha!

CLICK! titreaza:

Cel mai tare ma deranjeaza incapacitatea unor oameni de a recunoaste cand gresesc… Pana la urma cu totii suntem oameni. Aceasta incapatanare a Danei Budeanu nu ii face cinste nici ei si nici publicatiei pentru care lucreaza…

Totusi, tragand linie un lucru este cert: FLAPPER GIRL este si de aceasta data cu un pas inainte!
Si nu ma voi opri aici!

Castigatoarea concursului “Castiga FUSTA by IULIA ALBU” este… VERES LAURA-DANIELA! Felicitari!

Kiss, kiss, kisses!
Flapper Girl