fbpx


“Cu look-ul său de “Flapper Girl”, soţia lui Mihai Albu a reuşit să stârnească reacţii în contradictoriu. Criticul de modă Alin Gălăţescu crede că noul aspect este o strategie de-a Iuliei pentru a ieşi din umbră, el catalogându-i imaginea “puţin hilară”.
Gălăţescu consideră că pentru a avea stil trebuie să ai neapărat atitudine. La capitolul imagine, Iulia Albu nu este deloc apreciată. De la începutul acestui an, soţia lui Mihai Albu a adoptat un nou look, dorind să iasă din tiparul obişnuitului şi să fie “Flapper Girl” (n.r. “flapper”-curent din moda anilor 1920, care se caracterizează prin ţinute îndrăzneţe şi machiaj excesiv). Într-adevăr, Iulia a reuşit să şocheze, reuşind să fie o apariţie excentrică la evenimentele mondene. “Nu-mi place cum arată, e grotescă, dar nu pot să spun că nu-mi place curajul ei. E foarte greu ce-a încercat ea să facă, îi respect consecvenţa şi căutările.E puţin hilară, dar uneori mă distrează. E cam inestestic uneori, dar ea este spectaculoasă ca personaj! Naturală, este o femeie frumoasă”, a declarat Alin Gălăţescu pentru ziarul “Naţional”.
Deşi profesia Iuliei Albu este cea de avocat, ea a ţinut morţiş să se facă remarcată şi în showbizul autohton. “Este un personaj care tânjeşte după atenţie. Este o strategie clară de imagine. Stă în umbră ca avocat, în timp ce lucrează cu oameni care sunt în lumina reflectoarelor, soţul ei e un bun designer de pantofi. Dacă ar fi încercat altceva, ţi ­s-ar fi părut un personaj normal, dacă e o femeie frumoasă nu-ţi arată nimic”, a mai spus Gălăţescu.”
(Ziarul National)

“Ieri a fost o zi plina. Shooting extrem la 10 grade, ploaie marunta si nervi intinsi la maxim. A fost poate una dintre cele mai frumoase zile din acest an. O zi in care am mai aflat ceva despre mine, o alta ocazie de a-mi demonstra ca sunt un om mai bun decat credeam, si dezamagirea inerenta la final cand am constientizat ca sunt DOAR om.
Ieri a fost prima oara dupa foarte mult timp cand am ignorat cu desavarsire TOTUL si PE TOATA LUMEA. De ce? Pentru ca in acele momente ceea ce faceam ERA TOTUL pentru mine. Pentru ca in cazul meu nu exista loc pentru greseli, nu exista scuze sau regrete. Pentru ca eu nu fac lucrurile NICIODATA pe jumatate. Imi cer scuze, dragii mei critici ca nu am avut timp pentru “razbunarile” voastre “micute”. Imi cer scuze ca in continuare va voi trata ca si pana acum.
Va multumesc pentru ca la finalul unei zile grele mi-ati adus zambetul pe buze.
Kiss, kiss, kisses!
Flapper girl”(Facebook, Iulia Albu)

Ei bine, asa a inceput “marele scandal”… Si in ceea ce ma priveste asa s-ar fi si terminat. Doar ca domnul Alin Galatescu a continuat cu jignirile si declaratiile “incendiare”.
Am fost “luata pe sus” de catre Mihaela Coposciuc, care consider ca ar trebui remunerata suplimentar pentru treaba buna pe care o face, ea fiind practic SINGURA PERSOANA care ar fi reusit sa ma convinga sa accept invitatia in platou la nici 5 secunde dupa terminarea filmarilor pentru emisiunea Starbook, avand in vedere ca un car se deplasase deja in centrul vechi doar pentru a constata imposibilitatea realizarii unei transmisiuni live din acea locatie. Dupa o cursa infernala si nenumarate reprosuri din partea mea, pentru ca asa cum am spus, NU AVEAM NICI CEA MAI VAGA INTENTIE de a continua aceasta “mizerie”, iata ce a urmat… Tin sa precizez ca interviul pe care l-am acordat telefonic celor de la Acces Direct a fost dat DUPA declaratia stimabilului…

A doua zi, inainte de a intra in platourile Cancan tv, in urma unor noi declaratii ale domnului Alin Galatescu, mi-am facut putin timp pentru a-i acorda Damianei un interviu pentru Povestiri de noapte… Va invit sa urmariti urmatorul interviu in care domnul Alin Galatescu “nu afirma” ca eu nu sunt avocat:

Inutil sa va mai spun ca nu mi-am pus niciodata in minte “sa devin vreun fashion icon” asa cum insinueaza domnul Alin Galatescu si ca NU AM RENUNTAT NICIO clipa la noul meu look. Constat insa ca domnul Alin Galatescu urmareste “activitatea” mea pe Facebook precum si TOATE postarile in legatura cu mine…
Pentru cei care sunt inca sceptici:

Fiind putin contrariata de atitudinea domnului Galatescu, i-am adresat acestuia o intrebare simpla: “ce studii aveti dumneavoastra, domnule Alin Galatescu?”. Consider aceasta a fi o intrebare justificata avand in vedere faptul ca dansul se autointituleaza “critic de moda”… Raspunsul, in continuare…


http://cancantv.cancan.ro/Titlu: Iulia Albu scandal in direct cu Alin Galatescu
http://cancantv.cancan.ro/Titlu: Iulia Albu scandal in direct cu Alin Galatescu 2

Concluzie: Domnul Alin Galatescu NU ARE STUDII IN DOMENIU. Conform declaratiilor dansului din aceasta “faza procesuala” domnia sa ar fi absolvit o “facultate de drept international”. FACULTATEA DE DREPT INTERNATIONAL, doamnelor si domnilor, NU EXISTA. V-o spun eu ca absolvent al Facultatii de Drept LA STAT.
Circul continua in zilele urmatoare. Observati cum stimabilul neaga TOATE declaratiile sale anterioare, declaratii pe care le-am expus aici, si cum bate in retragere, fiind vizibil pus in incurcatura de catre intrebarile mele “incomode”. Mai mult, domnul Alin Galatescu sustine ca in anul 1990 era IMPOSIBIL sa fii admis intr-o facultate de jurnalism. Ironie sau nu, a doua zi am aflat de la Radu Banciu, coprezentator al emisiunii Razii de noapte de pe B1tv, la care am avut onoarea de a fi invitata alaturi de domnul Ilie Nastase, ca dansul a fost admis in cadrul ACELEIASI FACULTATI(Jurnalism) FIX in anul 1990! SOC!!! Deci unii pot…

Finalul a venit, slava Domnului!, in cadrul emisiunii Agentul Vip:

“Observ consternata ca domnul Alin Galatescu persista. Si nu, nu am folosit acest cuvant intamplator… Dincolo de realitatea “conceptuala” si “hilarul” intregii situatii, imi pare sincer rau ca Mihai a fost implicat in acest “tavalug” mediatic… Este regretabil si trist…

Revenind insa, trag linie:

1. Alin Galatescu proiecteaza o imagine neconforma cu realitatea. Ieri in cadrul Cancan tv a sustinut ca ar fi absolvit “Facultatea de Drept International”, facultatea de care eu nu am auzit niciodata, pentru ca astazi sa afirme ca in anul 1990 “NIMENI nu putea face o facultate”. In fine, esential este faptul ca pana in acest moment eu nu am identificat niciun element care sa il recomande drept “critic de moda” sau “analist”, asa cum se autointituleaza…

2. In continuare stimabilul “sugereaza” constant ca eu as fi generat acest conflict, desi evidenta arata contrariul.

3. Domnul Alin Galatescu se considera “o autoritate”, “activitatea” lui “neputand fi comentata de NIMENI”. Aceasta activitate consta, din cate mi-am putut da seama, in comentarea”fitelor de Dorobanti” in diverse emisiuni si organizarea de evenimente, lucru pe care de altfel, il face si Oana Roman.

4. Din nou, revin inevitabil, asupra studiilor Domniei Sale, desi stiu ca este un demers inutil…

Concluzie: Domnul Alin Galatescu se teme de IULIA ALBU. Pentru ca IULIA ALBU este un personaj incomod.

Aici spun STOP!

STOP! imposturii din moda romaneasca.

STOP! promovarii excesive a unor neaveniti de dragul unui onorariu pr-istic.

kisses,

Flapper Girl”(Facebook, Iulia Albu)

P.S.: Just for fun, iata cateva dintre “scrierile” “jurnalistului” Alin Galatescu: