fbpx


 

Ce inseamna sa fii “persoana publica”? Ce “responsabilitati” implica o astfel de “calitate”? Unde se termina partea “publica” si incepe “privatul”?

Acestea sunt intrebarile pe care le am in minte de fiecare data cand citesc vreun titlu penibil despre gramajul silicoanelor cu care s-a “tunat” o oarecare domnisoara avida de promovare intensiva, sau constat obstinatia cu care unele “celebritati” isi etaleaza copilasii prin diverse emisiuni de parca acestia ar fi pure “accesorii’ menite sa “resusciteze” imaginea lor de multe ori prafuita… Ne-am obisnuit cu aceste personaje si am invatat sa le toleram pentru ca, in definitiv, simpla lor existenta este un “simptom” al unui “sindrom” colectiv. Ne ignoram valorile, cu constiinta “impacata” de dragul rating-ului, ne vindem intimitatea pentru bani si publicitate. Ne traim viata prin prisma celor scrise despre noi. Cei mai multi am devenit actori pasivi ai unei melodrame in repetitie. Spun “ne” pentru ca aceasta este o vina a noastra, a TUTUROR.

Niciodata nu m-am temut sa imi exprim punctul de vedere si tocmai de aceea mi-am atras si multe antipatii. SUNT: AROGANTA, TUPEISTA si CIUDATA.

Sunt AROGANTA pentru ca “indraznesc” sa am propriile idei si idealuri, pentru ca am muncit pentru TOT ce am obtinut de la viata si pentru ca nu ma feresc sa recunosc acest lucru.

Sunt TUPEISTA pentru ca REFUZ sa fiu calcata in picioare, pentru ca imi sustin pertinent cauza pana la ultima suflare si pentru ca sunt o persoana “incomoda” pentru multi.

Sunt CIUDATA pentru ca sunt ALTFEL decat “idealul” sustinut cu atata inversunare de catre acest sistem.

REFUZ sa fiu “una dintre” si prefer sa fiu “aceea”. “Anorexica”, “nesuferita”, “stranie”, insa NICIODATA “fatarnica”, “parvenita”, sau “imitatoare”.
AICI incepe MANIFESTUL meu.

Pe parcursul a 3 episoade veti descoperi o perspectiva familiara asupra unui fenomen ingrijorator: “CELEBRITATEA”.

Si asta nu este tot… dar despre aceasta… in curand…

Kiss, kiss, kisses!
Flapper girl