fbpx

Ei bine, Cancan a aflat DIN NOU tot… Nu imi voi cere scuze pentru ca imi iubesc copilul si il rasfat atunci cand am ocazia.
Aceasta gentuta absolut senzationala mi s-a parut a fi genul de cadou de care MIKA isi va aminti cu placere si totodata o solutie pentru obiceiul ei de a “plimba” dupa ea anumite jucarii. Stiu, stiu, veti spune ca puteam sa ii cumpar o gentuta mai ieftina… Puteam. Dar nu am facut-o.
O gentuta mai ieftina ar fi fost cu siguranta calitativ inferioara si as fi sfarsit probabil prin a-i cumpara mai multe gentute care cumulat s-ar fi apropiat ca pret de aceasta.
Un om destept spunea: “sunt prea sarac ca sa imi cumpar lucruri ieftine”.
Prefer ca micuta mea sa aiba lucruri de calitate, prefer sa nu arunc cu bani pe jucarii inutile, cum ar fi zeci de animale de plus, sau alte “traznai” doar de dragul de a arunca banii pe fereastra.
Acesta este motivul pentru care i-am achizitionat SMART TRIKE-ul, o jucarie foarte practica, care se transforma din carucior in masinuta si trotineta. Am preferat aceasta varianta pentru comfortul meu dar si al ei.
Daca as fi cumparat aceste 3 jucarii pretul ar fi fost comparabil, dar prezenta lor in casa ar fi redus semnificativ spatiul ei de joaca.
Cheltuiesc inteligent, aleg piese de calitate si NICIODATA nu arunc cu banii.
Mai multe… in curand!

TEORIA CAINELUI APARENT, caci despre ea vorbim, este o teorie pe care am elaborat-o saptamana trecuta, in baza unei experiente tragi-comice petrecute in Mall Baneasa.
Conform logicii “paznicilor” in “exercitiul functiunii” la momentul vizitei mele, este permis accesul patrupedelor in incinta mall-ului, insa numai daca acestea nu sunt “aparente”. Nu va ganditi ca ea mi-a fost prezentata in aceasta forma…

Ei bine, vigilenta paznicilor de la “minunatul” mall din Baneasa a triumfat! Cel putin pentru 3 minute…
Foarte ofuscati la vederea “marelui” Chicco de 2,6 kg, acestia au sesizat imediat pericolul ce ii pastea pe toti cei prezenti la acea ora in complex si au actionat prompt!
Mi s-a explicat pe un ton grav ca nu este voie cu caini in incinta.
Merci! Asta stiam si eu…
Totusi, un catel atat de mic, tinut EXCLUSIV in geanta nu reprezinta o incalcare grava a regulii, in definitiv, se mai pot face si exceptii.
Inutil am incercat sa ii explic omului ca bietul animal nu are cum sa stea in masina la 35 grade Celsius, in zadar l-am rugat sa gasim o solutie rezonabila pentru a nu fi nevoita sa o chinuiesc pe biata Mikaela pe drumuri…

Plusand, am reusit sa il induplec: “Puteti intra daca ii bagati capul in geanta, sa nu se vada”.
WTF??? “Pai si bietul animal cum sa mai respire?!”.

No comment.

Ma uit disperata in jur si “zaresc” un pet-shop. Mikaela incepuse deja sa dea semne de agitatie, asa ca trebuia gasita o solutie URGENT.
L-am luat pe Chicco si am pornit.
Am uitat sa va spun!
La pet-shop AI VOIE cu cainele, desi, paradoxal, pet-shop-ul este hello! tot in mall!
Revenind, am intrat si am apelat la o domnisoara draguta rugand-o sa “il cazeze” pe Chicco timp de o ora.
Nicio problema!
PERFEEEEEEEEEEEECT!

Dupa ce am terminat sesiunea de shopping inceputa cu o zi in urma l-am “recuperat” pe Chicco nu inainte de a-i achizitiona un ham absolut senzational de la acelasi pet-shop.

TOATA LUMEA A PLECAT FERICITA SPRE CASA.

THE END