fbpx

Este JOI și Iulia Albu este printre voi! Celebra rubrică de fashion police din România, WOW sau BAU cu Iulia Albu, vă asteaptă în fiecare joi doar pe www.iuliaalbu.com.

Pentru că suntem în pragul Sărbătorilor și se spune că trebuie să fim mai buni, astăzi, la WOW sau BAU cu Iulia Albu, nu am oferit nicio notă cu minus și nici nu acordăm un trofeu BAU. Nu vă preocupați, vom avea, în prima săptămână din ianuarie, 2!

Ți-am dat o curea… să-ți spânzuri stilul cu ea

 Andreea Marin, în costum negru, pregătită pentru o gală

Andreea Marin
Sursa Foto: Instagram

Andreea Marin se vrea rafinată, dar nu-i prea iese, într-un costum din catifea, cu aplicații de dantelă și bijuterii. Costumul în sine nu ar fi dezastruos, însă niciodată cu o curea din piele în talie, mai ales atunci când alegi să porți acei pantofi. O alegere mult mai fericită ar fi fost o curea îngustă din catifea cu o cataramă, eventual cu aceleași aplicații ca cele de pe sacou, firește, argintiu antichizat. Nota: 2

În rest, sacoul puțin scurtat la mâneci pentru a nu părea împrumutat și de restituit celui pentru care se face placementul și, firește, o altă poziție decât cu piciorușul în față… de care ne-am săturat cu toții.

 Adelina și Cristi Chivu, îmbrăcați la patru ace

Adelina și Cristi Chivu
Sursa Foto: Instagram

Ador cuplurile echilibrate stilistic fără a fi matchy-matchy, iar cuplul format din Adelina și Cristi Chivu este reprezentativ. Ținuta ei este impecabilă, fără a fi nici avangardistă, nici extravagantă peste măsură, iar ținuta lui este, ca de obicei, de nota 10! Împreună fac un WOW perfect.

Mici, mici, cu arici, supărici și bosumflici

 Andreea Bănică în rochiță scurtă în platoul unei emisiuni

Andreea Bănică
Sursa Foto: Instagram

Și iarăși se va supăra Andreea Bănică pe mine. Și iarăși îmi va scrie mesaje interminabile și imposibil de lacrimogene. Not! Doar că de data aceasta… fără amenințări, da, Andreea? wink Nu de alta, dar o fată așa stilată ca tine trebuie să se si comporte ca o doamnă. În definitiv, cârpele nu sunt totul. Daaar… dacă tot am ajuns la ele…

Ai putea să renunți la tentativa de bandă de chiloți din talie, să înlocuiești cizmele cu o pereche de sandale argintii că… Dumnezeu știe că…  ai 50 de perechi cel puțin. De data aceasta n-am mai spus că vrei să o copiezi pe Delia pentru că ți-au spus deja alții. Hai, Sărbători fericite și să-ți aducă Moșul un stilist bun! Te pupă Domnița de Alba. Nota: 1

Inna, cu sutienul la vedere

Inna
Sursa Foto: Instagram

Sutienul la vedere nu este cea mai fericită alegere, dar așa se întâmplă atunci când ai parte de consultanță stilistică ce ar putea, la rândul ei, să-și cumpere puțină consultanță stilistică… pentru binele tuturor. Cizmele sunt frumoase, dar, din păcate, nici măcar eșarfa, nici restul pieselor nu pot salva vulgaritatea ținutei dată de sutienul purtat nepotrivit. Păcat! Inna este un performer care ar merita ceva mai mult. Nota: 3.

Vă pupă cu drag și drac,

 Domnița de Alba

sticle vitamin aqua Iulia Albu