fbpx

Ei bine… da,vedetele din România au început să se întreacă în propuneri de tot felul, de la bijuterii la cârpe, pantofi, genți și înapoi. Ceva superb! Nu că ar fi ceva în neregulă cu acest demers, dacă era făcut inteligent și responsabil, cum o fac alții, ”pe afară”, cu echipe de designeri și stiliști și dezvoltatori de tipare, firește. Nu! În România este muuuult mai simplu de atât! Se ia una bucată vedetă, una bucată site și zece bucăți cârpe învârtite, branduite cu mândrie de semnatari. Astăzi vom vorbi despre cât te costă o ”cârpă de vedetă” și ce anume cumperi, concret, de banii pe care îi dai.

Vom începe cu Anda Adam și cârpițele ei de plajă. Și da… și eu port cârpe, pentru că în fond, toate hainele sunt niște cârpe. Nu știu alții cum sunt, dar eu când mă gândesc la locul nașterii mele, la nașa frumoasă din povești, la stâlpul cornului la care lega mama o șfară de slip, cu motocei la capăt, de crăpau fâțele trăgându-se de ei… parcă mă gândesc exact la Anda Adam.

În cazul extrem, în care vă este dăruită o asemenea piesă… de către o prietenă răutăcioasă, încercați totuși să nu accesorizați cu ornamente de brad.

Dacă visul tău este vâscoza, poți încerca să cumperi acestă salopetă, de pe shopandreearaicu, pe care Andreea Raicu, însăși, a purtat-o două săptămâni, non stop, pentru a o promova. Este și ăsta un efort! Sau… nu!

La Sore… lucrurile stau ceva mai civilizat, pe partea de materiale. Chiar dacă croiul ne omoară! Da nici nu prețurile nu mi-e rușine.

În altă ordine de idei, dacă preferați lucrurile de calitate… nu prea aveți ce căuta prin zona respectivă, cel puțin… nu momentan. Așteptăm cu interes lansarea colecțiilor Andreei Bălan, Andreei Marin și lui Liviu Guță!