fbpx

În episodul de astăzi din Marțea Neagră cu Iulia Albu vorbim despre Carmen Tănase, Andreea Raicu, Octavia Geamănu, Lavinia Pîrva și pianul Andreei Marin, dar și despre doamna care s-a pozat cu porcul.

Prinsă cu mâța-n sac (de hârtie)

 Carmen Tănase s-a pozat cu o căciulă pe cap; actrița a pozat pisica într-o sacoșă din hârtie

Carmen Tănase
Sursa Foto: Facebook

Mă surprinde foarte tare Carmen Tănase și cât de nesperată această abordare instagramista mai rar întâlnită în generația actriței… Și apreciem că doamna nu folosește pungi din plastic, în caz contrar nu vrem să ne închipuim prin ce ar fi trecut biata pisică.

Hop și Moșu’ cu cocoșu’

Andreea Raicu s-a pozat cu Moș Crăciun

Andreea Raicu
Sursa Foto: Instagram

Ia spune-ne tu, Andreea Raicu, cum e să stai în poala Moșului? Că văd că știi. Nu-i nimic. Dacă ai fost o fetiță foarte cuminte, nu ai mințit și nu ai folosit prea mult Photoshop (oops!), s-ar putea ca Moșul să te recunoască și să-ți dea un cadou maaaaare, maaaaare de tooot! Cum îți place ție! (așa îmi place și mie – Ha-ha)

Cu hibernatul este poveste lungă

Octavia Geamănu s-a pozat în pat

Octavia Geamănu
Sursa Foto: Instagram

Octavia Geamănu s-a lăsat de pateu la schimbător  și s-a apucat de șosete. Dacă Octavia își dorește să rămână în casă până la primăvară… nu avem nimic împotrivă.

Do Re Mi Fa La – Vi – Ni – A 

Lavinia Pîrva se pozează des la pianul alb din fosta casa a Andreei Marin

Lavinia Pîrva și Andreea Marin
Sursa foto: Instagram/ facebook/ Viva

Lavinia Pîrva cântă la pianul Andreei Marin. Desigur, nu știu sigur dacă este exact același pentru că, să fim serioși, eu nu am fost niciodată în casa Andreei Marin (încă) și nici nu am cântat la pianul lui Ștefan Bănică Jr. (și nici nu intenționez).

Selfie cu scroafa (Cum? Este porc?!)

 Marina Almășan s-a pozat cu porcul

Marina Almășan
Sursa Foto: Facebook

Eu am 0(zero) toleranță la PORCării în general, nu doar de Crăciun.

Mi se pare stupid, urât și vomitiv (aha, acesta este un cuvânt care îmi place) să te pozezi în acest fel, tu pretinzându-se în general, dar mai ales în special, o mare doamnă.

Deși mărturisesc că-mi este greu să identific porcul din imagine… Lăsați un comentariu mai jos în care să-mi scrieți cine este doamna și cine este porcul.

 

Vă pupă cu drag și drac,

 Domnița de Alba

sticle vitamin aqua Iulia Albu