fbpx

Iulia Albu poartă… Iulia Albu.

Anca Țurcașiu are o rochie foarte plictisitoare, dar nu arată rău. Îmi place faptul că este neagră și că nu este ridicolă. Nu este nevoie de fiecare dată când mergeți la eveniment să vă puneți aceste brățări. Puteți să refuzați acest lucru. Simplu… Anca Țurcașiu primește în această seară nota 4!

Este adevărat că atunci când te duci la un eveniment și după vrei să te duci și la o discotecă a doua zi, dormind în aceleași haine, eventual la o discotecă la mare, este foarte util să îți iei un tshirt și o pereche de pantofi sport, albi. Dacă vrei să te duci la un eveniment cu ceva ștaif, este ok să faci cumva să dai onoruri. În nicun caz nu te îmbraci în acest fel. Dacă aș fi văzut această ținută în anul 2005, ar fi fost o ținută chiar interesantă, demnă de un 8… poate chiar un 9! Însă în contextul acesta, este extrem de demodată. Nu vă recomand niciodată să purtați tshirt pe sub un sacou, așa că Speak va primi de la noi o notă de… 2!

Știu… are niște picioare puțin agresate. Probabil din cauza faptului că nu poartă încălțămintea potrivită… Da, eu încurajez acest tip de încălțăminte la un garden party. Mie îmi place ce a făcut Alina Eremia aici, este potrivit cu vârsta ei, mi se pare că acest top se descrie foarte grafic și frumos în raport cu pantalonul pe care îl poartă. Îmi place și că are o coafură retro și că nu a supraaccesorizat, pentru că este foarte important să știi când să te oprești. Nota pentru Alina Eremia este… 8!

Maria Marinescu este într-o estetică a unui anumit brand. Mi se pare o ținută interesantă, îmi place foarte mult încălțămintea și geanta și îmi place că ea se păstrează într-o zonă de naturalețe, cu părul și make-up-ul. De obicei nu o nimerește atât de bine, însă astăzi chiar arată foarte bine. Cu o mică precizare… acești cercei nu se potrivesc în orice context și cu atât mai puțin în acesta. Maria Marinescu va primi de la noi în această seară o notă de…  6!

Consider o inițiativă foarte interesantă această apropiere de natură, pe care o încearcă Iuliana Tudor. Este foarte frumos să pășești cu picioarele pe iarbă, dar dacă porți pantofi sau sandale… nu este ok să îți atârne degețelele în față, chiar dacă tu vrei să fii în comuniune cu natura și tânjești după momentele petrecute în iarbă, dar… nu așa! De ce am simți nevoia să ștergem cu degețelele pe jos? Topul acela este oribil! Nu înțeleg cine poartă și cine face așa ceva! O pereche de pantaloni dintr-un material de pantaloni de birou… Dumnezeule! Cerceii… talăngile… ”balăngile” care bălăngăne… Nu îmi place deloc ținuta ei și consider că ar trebui să își angajeze un stilist dacă vrea să apară la evenimente mondene, motiv pentru care nota mea pentru Iuliana este… BAU!

O ținută corectă, decentă, nu văd nimic în neregulă. Este o ținută relaxată, dar v-aș sfătui să nu purtați papion sau cravată absolut tot timpul, motiv pentru care nota mea pentru Adrian Cristea este de… 6,8!

Aș vrea să fac câteva precizări despre această ținută, pe care evident că o consider foarte bună. Îmi place foarte mult că a spart monotonia outfitului cu acele încălțări care par ușor ridicole, însă au rostul lor în această compoziție. Nu mă înebunesc după ce poartă la gât, însă are cumva un aer extrem de fresh și da, sunt sigură că Feli merită în această seară un trofeu WOW, numai că… din păcate pentru ea, acest trofeu în această seară va merge la Mădălin!

Consider că este foarte dificil să fii un bărbat elegant, iar un bărbat elegant este nu acela care se îmbracă elegant, ci este un bărbat care este prin atitudine și prin comportamentul lui… elegant.