fbpx

Azi e marți și deci… avem un nou episod din Marțea Neagră cu Iulia Albu! În această ediție vorbim despre aparițiile Innei, Antoniei, Andreei Bănică, Andreei Raicu și cea a lu’ Lili Sandu.

Fie vară, fie ploaie, eu am la mine… “trăsnitoare”

 Andreea Bănică și-a pus multe agrafe în păr

Andreea Bănică
Sursa Foto: Instagram

Andreea Bănică a rămas setată pe agrafe. Nu că ar fi un lucru neapărat rău… să fim serioși… eu am purtat agrafe aproximativ 4 ani, dar parcă pe ea nu o prind la fel de bine, nu? Revenind pe un ton mai serios observ că Andreea Bănică seamănă totuși cu ea însăși în anumite poze, ceea ce mă face să cred că în cazul ei este strict o situație de abuz de Facetune 2.

Cine se ține după coada Antoniei

Antonia și-a făcut părul în două codițe

Antonia
Sursa Foto: Instagram/ fictional-battle-omniverse.wikia.com

Antonia are un moment Powerpuff girls, iar nouă nu ne displace. Dacă apreciez ceva la părul ei, în general, este faptul că nu poartă foarte des meșe și extensii, ceea ce, firește, este un plus!

Câinele moare de drum lung și unii de grija Innei

 Inna s-a pozat cu cățelul

Inna
Sursa Foto: Instagram

În general un câine face destul de bine față situațiilor stresante, ceea ce ar trebui să însemne, pe cale de consecință, că face cel puțin la fel de bine și spate. Prefer spatele Innei, desi… și spatele cățelului este deosebit de frumos… dar cred că el este mai fidel reprezentat de profil.

Decât caltaboș, mai bine un mic (jupe)

Lili Sandu îmbrăcată în pantaloni foarte lungi, la Elle, și în rochie scurtă la un alt eveniment

Lili Sandu
Sursa Foto: Instagram

Lili Sandu a revenit la rochițe și fustițe, fapt ce lasă “labele” la vedere. Firește, este vorba despre laba piciorului, la ce vă gândeați?! După incidentul nefericit de la Elle (ptiuuu, Drace!) Style Awards 2018, când practic demoazela era îngropată în proprii pantaloni nefericiți, iată că avem parte de un reviriment și Lili revine la latura ei feminină sexy.

Fericirea are chipul tău… cu lumina stinsă, firește

Andreea Raicu a postat un colaj de poze

Andreea Raicu
Sursa Foto: Instagram

Andreea Raicu continuă seria dezvăluirilor despre propriile depresii și, în continuare, ca de obicei, ne învață cum este ea fericită singură și fără copii, la, cred, peste 40 de ani. Nu că ar fi ceva greșit în asta, doar că nu este neapărat o poveste în care eu sau alte persoane normale să și credem.

Cum era, Andreea, când se mai întâmpla vreun paparazzi cu tine nemachiată? Dintr-odată nu au mai modificat oamenii fotografia, nu-i așa? Se spune că orice faptă recunoscută este pe jumătate iertată, așa că… să-i acordăm și ei prezumția de ne… Dumnezeu știe ce!

Nu vă mai mințiți! Nu e nicio fericire să fii singură! 

Castingul este deschis. Doritori?

 

Vă pupă cu drag și drac,

Domnița de Alba

 

sticle vitamin aqua Iulia Albu