fbpx

BUZE SENZUALE, PIELE DE MARMURA, OCHI MARI SI STALUCITORI… Acum a devenit mult mai simplu sa arati DE MILIOANE.
Nu ai nevoie de sedinte interminabile de infrumusetare sau de zeci de mii de euro cheltuiti in “macelariile” de chirurgie estetica.
PERFECTIUNEA este LA CATIVA PIXELI DISTANTA…

Fotografiile photoshop-ate ale vedetelor au constituit mereu un domeniu de maxim interes pentru presa si iata cum cateva din”micile” retusuri au iesit la lumina, fie ca o strategie de PR a vedetei in cauza fie dintr-o “eroare” editoriala… Pana la urma se intampla si in Romania…

Vezi AICI! “micul incident” “marca” TABU! prezentat in exclusivitate de catre www.theflappergirlchronicle.com.


Ni s-a intamplat tuturor cel putin o data sa admiram un pictorial in care o vedeta arata absolut impecabil si cu siguranta multe dintre noi si-ar fi dorit sa arate ca fata frumoasa din revista, ce ne zambea cu inteles…
Se pare insa ca nu avem motive serioase de ingrijorare: starurile nu sunt nicidecum perfecte, ba chiar au riduri, nu au o talie de viespe, au celulita, sufera de acnee, si DOAR cu ajutorul brush-urilor minune din Photoshop apar DIVELE pe care le vedem pe copertele revistelor lucioase…

Nu ne credeti? Iata dovada!

Madonna
Pe primul loc s-ar afla Madonna, care pur si simplu a şocat lumea cu pozele sale neprelucrate. La 50 de ani, vedeta pare sa arate in pictoriale de maximum 25. Diferenta dintre o poza prelucrata si cea reala este de la cer la pamant.

LEONA LEWIS
Cantareata Leona Lewis este cunoscuta pentru vocea ei foarte frumoasa, insa atat de departe de imaginea de femeie perfecta pe care o prezinta in pictoriale.

MARIAH CAREY
Mariah Carey nu a avut niciodata o siluetă de invidiat, totusi, in fiecare pictorial vedeta arata perfect.

SI ELE AU PATIT-O!
A fost un mare scandal cand au aparut pe internet cele doua variante ale pozei cu KIM KARDESHIAN. Dar timpul le-a rezolvat pe toate iar acesta a declarat:” Prin aceste fotografii oameni pot vedea că vedetele nu sunt atat de perfecte pe cat par”.
VICTORIA BECKHAM a cerut intr-o campanie de promovare a prafumului ce poarta numele ei si al sotului, David Beckham sa i se mareasca digital fundul pentru a deveni mai senzuala. Astfel “funduletul” divei devenind dintr-o data mult mai sexy.

Cum se face?
Priviti aici:

more… coming soon

Kiss, kiss, kisses!
Flapper Girl