fbpx

Exclusiv: Camilla Parker Trying too hard to be Lady Di. Eșec răsunător pentru plagiatul ei

Printul Charles impreuna cu Camilla Parker si Doria Ragland, la nunta printului Harry

Printul Charles impreuna cu Camilla Parker si Doria Ragland, la nunta printului Harry, 2018

Camilla Parker – bijuterie la indigo

Faptul că această Camilla Parker nu este altceva decât cea dintâi amantă a Marii Britanii nu mai este un secret pentru nimeni. Și, oricât de mult încearcă ea să „spele” acest păcat, prima impresie greu se schimbă, corect?

Ei bine, pe lângă această dovadă maximă de ipocrizie patologică, Camila lovește, din nou, cu cel mai grosolan plagiat văzut vreodată la Palatul Marii Britanii. În încercarea disperată de a fi Lady Di, așa cum am spus și în titlu, Trying too hard to be Lady Di, Camila nu a reușit altceva decât să obțină cel mai răsunător eșec.

  • Plagiatul are ca punct de plecare colierul pe care jumătatea Prințului Charles l-a purtat la nunta regală. Vorbim despre o copie tristă a colierului cu safir și perle pe care Lady Di îl purta foarte des la ieșirile publice.

Printesa Diana putand colierul din perle cu diamante si safir albastru
Inițial broșă, primită de Prințesa Inimilor de la Regina Mamă, superba bijuterie a fost transformată de Diana într-un colier format din mai multe șiraguri de perle, pe care a fost prins acest safir.

Un număr exact de șiraguri de perle pe care Camila l-a imitat cu exactitate, singura diferență fiind piatra din broșa aleasă de ea. Aaaaa… și să nu uit, există o și mai mare diferență: Singura Prințesă a Inimilor a fost Lady DI! Așa că oricât s-ar strădui Camila să-i ia locul sau să devină un fashion icon ca și ea, nu va avea succes.