fbpx

N-am prea zice, însă, că vorbim despre ouă de Paște, neapărat. Din câte ne-au spus sursele noastre, ar fi mai degrabă alt gen de… ouă! Mă rog…
M-am gândit să vă arăt pe canalul meu de Youtube cum mă pregătesc pentru Paște, însă planurile Domniței s-au dat peste cap în momentul în care mi-a picat în mână un articol din US Magazine.

Scandaluri sexuale la Hollywood… Hmmm… A sunat intrigant și, firește, n-am putut să mă abțin în a vă spune și voua câte ceva despre…


De la Masterchef la judecată

Mike Isabella, top Chef, a fost acuzat de hărțuire sexuală de către fostul manager, Chloe Caras. Aceasta a spus că Isabella împreună cu alți 4 bărbați din echipa lui, au numit-o “târfă” și au făcut câteva remarci dubioase la adresa… posteriorului ei.

Fuck… what is this?

Ryan Seacrest

Personaj cu potențial mediatic, Seacrest pare-se că s-a gândit că ar putea avea același potențial și la capitolul cucerit. Ghinion, pentru că nu a făcut nimic altceva decât să se pricopsească cu un mega scandal de hărțuire sexuală. Victimă i-a căzut stilistul Suzie Hardy.

Really, senior Seacrest?

Michael Douglas

Hello, hello! Dar pe cine avem noi aici. Domnul Michael Douglas a comis-o iar, de data asta, se pare că a fost dat și în fapt. ”Este o minciună absolută, este un scandal fabricat, nimic nu-i adevărat!”, aceasta a fosr reacția actorului în momentul în care a fost acuzat că ar fi hărțuit sexual o fostă angajată. Victima a fost în echipa actorului mai bine de 30 de ani.

Dear God!

Nick Carter

Frumușelul din Backstreet Boys a ieșit cam terfelit din amiciția, zice el, cu Melissa Schuman. Cântăreața a povestit pe blogul ei un episod mai mult decât fiebinte în care protagonist a fost Carter. În ceea ce o privește, tânăra a spus că ea n-a vrut. Carter neagă, ea acuză… Toată lumea e… ocupată.

Not good, not good!

Steven Seagal

Hmmm… Actorul de 65 de ani are super experienta la capitolul victime care-l acuză că le-a hărțuit sexual. Cea care a deschis cutia Pandorei a fost Faviola Dadis, la începutul acestui an, după i-au urmat exemplul Portia de Rossi, Julianna Margulies sau Katherine Heigl.

OMG!