fbpx

Meghan Markle impreuna cu mama sa, la nunta, 2018. Sursa Photo: Getty / Dan Mullan

Dacă ar fi să enumerăm momentele de moarte clinică a modei de la Nunta Regală, cu siguranță, un loc de cinste l-ar avea piercing-ul nazal al mamei lui Meghan, un lucru extrem de frivol și nepotrivit, mai ales într-un context atât de strict. Urmează multe, multe, apariții de-a dreptul înfiorătoare și o rază de soare personificată de Amal Clooney care a avut, cu siguranță, cea mai bună ținută și la propriu și la figurat.

Rochia sa galbenă și pălăria în aceeași nuanță au pus în valoare, excelent, fizionomia ei exotică, iar respectarea protocolului este completă, întrucât doamna Clooney a avut grijă să-și acopere umerii, chiar dacă și-a dezvelit brațele. Această regulă de a avea umerii acoperiți este una de neîncălcat la nunțile regale și evenimentele de același calibru, în general.

Să ne întoarcem puțin la nunta regală și mai ales la apariția Reginei care, din punctul meu de vedere, a fost extrem de ternă și de previzibilă. Iarăși verde și o rochie extrem de urâtă, mult mai potrivită pentru zi. În asemenea situații chiar nu contează cât de nobil ești, atâta timp cât nu ai un stilist pe măsură. Nu vă închipuiți că Regina ar trebui să apară cu o farfurie zburătoare pe cap sau îmbrăcată în 5 cămăși, însă consider că lucrurile ar fi putut sta mult mai bine decât s-a întâmplat.

A purtat… sau nu a purtat? Ciorapi, desigur. Acest mic amănunt a scăpat aparent tuturor, dar toți banii merg pe cea de-a doua variantă. Nu a purtat ciorapi, a ales o pereche de pantofi extrem de ieftini de la Aquazzura. Un coc messy, un pantof clasic și o rochie albă simplă. Meghan Markle va schimba, cu siguranță, felul în care oamenii văd Monarhia, pentru că imaginea de cuplu, a sa și a lui Harry, este una extrem de atipică. Cei doi par sincer îndrăgostiți.

Camila, cea mai celebră amantă din istoria Monarhiei Britanice din perioada recentă a istoriei Monarhiei Britanice se pare că nu o suportă pe tânăra Meghan.  Faptul că a fost actriță și că este divorțată nu-i prea convine Camilei. Ceva mai ipocrit nu am auzit în viața mea. În fond, nu este ca și când Camila are vreo calitate morală să judece pe altcineva, mai ales că…

Meghan Markle a purtat inelul cu aquamarin care a aparținut prințesei Diana, o altă predicție pe care am făcut-o înainte de apariția noii numite Prințesei de Sussex.