fbpx
foto
Sunt putine lucruri care ma fac sa-mi pierd capul asa cum o face UN MIROS ANUME. Unul care ma obsedeaza cu zilele, care-si schimba notele cu o versatilitate uimitoare pe masura ce te adancesti in vraja lui, care spune totul si ceva mai mult pret de-o respiratie. Acel nevazut, de neuitat, suprem accesoriu care-ti prevesteste sosirea si care-ti prelungeste plecarea. N-am spus-o eu, a spus-o Coco Chanel 🙂
 parfum-amouage
Cati dintre voi ati mirosit parfumul pe care-l lasa in aer trecerea unui evantai cu pene renascentist? Zilele trecute am descoperit OBSENTUM, parfumeria de nisa din aeroportul Otopeni. Colectionez de ani de zile esente de nisa. Boala grea dragostea asta – nu te mai intorci niciodata la parfumurile de designer.
 QP9A9065
Casele de nisa aloca timp si efort pentru creatia unei sticle de parfum, folosind preponderent ingrediente naturale de cea mai buna calitate. Rezultatul, la un pret pe masura, este de neuitat. In spatele fiecarei parfumerii de nisa se ascunde un trecut ce merita recitit pe indelete, precum romanele de dragoste. Au fiecare propriul lor parfumier responsabil de aromele casei, la fel cum era in trecut. Adevarate opere de arta, esentele rare se amesteca cu sclipirile luxuriante al sticlelor  slefuite ca niste bijuterii. Fiecare parfum va fi altfel  de la persoana la persoana, pentru ca maestrii parfumieri tin la individualitatea  si originalitatea unui parfum.
 QP9A9069
Favoritele mele sunt XerJoff si Amouage. Parfumierii de la Xerjoff folosesc ingrediente extrem de pretioase din care se obtin arome unicat, cu ajutorul celor mai inovatoare tehnologii. Ambra şi Moscul sunt esenţele cheie in construirea misterului şi seducţiei.
 QP9A9355
Casa Amouage este recunoscuta pentru elaborarea unora dintre cele mai fine si exotice parfumurile artizanale  din lume. Mi-a placut mult Amouage Gold, un parfum floral complex si extrem de sofisticat, care se deschide in note aromatice de tamaie si trandafir. Notele dulci – amare de smirna si iasomie se armonizeaza perfect cu caldura  santalului, lemnului de cedru si moscului intr-un parfum memorabil. Tot de la Amouage, mi-a placut Amouage EPIC, un parfum oriental floral picant, care se deschide cu note de top de matase si scortisoara. Somptuoasele notele de baza de chihlimbar si vanilie echilibreaza esentele masculine de paciuli si Oud.
Obsentum
Drumurile mele duc destul de des la Otopeni. Voi, insa, daca ajungeti acolo, nu ocoliti OBSENTUM. Veti dezvolta obsesii extrem de selecte.
obsentum-otopeni