fbpx

 

 

 

 

 

iulia_1

10 aprilie. Soare(cel putin aparent), un proiect nou, un nou record de vizualizari pe analiza pe care a  semnat-o avand-o ca protagonista pe Prima Doamna,  un nou record de audienta pentru VERDICT IULIA ALBU si 143.000 and counting  like-uri pentru pagina de Facebook.

A da! Era sa uit de lansarea oficiala a contului de Instagram IAMIULIAALBU!

Dar ajunge cu  proiectele, scoala si egoul meu pe care va multumesc ca(na ca mi-a scapat si o mica cacofonie :)) il alimentati constant.

iulia 0

Si iata cum ajungem la subiectul acestui articol. Si pentru ca sarbatorile pascale bat la usa, am decis sa va impartasesc astazi  cateva dintre secretele mele pe care mi-ati scris atat de multi ca vreti sa le cunoasteti. Iata deci INDREPTARUL DE STIL AL DOMNITEI FLAPPER GIRL

1.CE MANANCA (ATUNCI CAND TOTUSI MANANCA) IULIA ALBU?

Nu conteaza CE. Conteaza insa DIN CE si CUM. Rosenthal, Hermes, Lalique, Domnita are o pasiune nu tocmai secreta pentru portelanuri si cristale fine. Pasiune intretinuta desigur de grija si dedicatia personalului My House. Da, Domnita detine, alaturi de fabuloasa colectie de palarii Philip Treacy, o selectie  de piese fine, evaluate la peste de trei ori pretul masinii sale!

 

iulia copy

2. MON AMOUAGE. CE PARFUM POARTA IULIA ALBU?

Ei bine, Domnita Flapper Girl adora Nabucco AMATYS. Marturisesc! Simt o dependenta organica de vizita cel putin lunara in una dintre cele doua locatii Elysee, atat pentru servirea impecabila cat si pentru arhitectura spectaculoasa si nu in ultimul rand compania deosebita si ceaiul fenomenal. :)))

IMG_9342s

3. CATE PERECHI DE PANTOFI ARE IN DRESSING IULIA ALBU?

Nu suficiente! Motiv pentru care Domnita isi improspateaza saptamanal vistieria cu cel putin o pereche noua! Obsesia saptamanii: DOLCE&GABBANA. In fond Domnita nu fumeaza si nu bea decat ocazional cafea (cu serbet, desigur!) iar suma viciilor TREBUIE sa fie constanta! :))) Doamne fereste de alte destrabalari si destrabalaturi mondene!

iulia_4

4. #PEARLSAREAGIRLSBESTFRIENDS

Ei bine, imi plac si diamantele! :))) Dar putina varietate nu strica niciodata! 🙂 Despre bijuteriile Domnitei stiti deja totul, ce nu stiti insa este ca le puteti achizitiona de AICI asa cum va promiteam cu putin timp in urma. Happy shopping sweeties!

Si pentru ca o Domnita adevarata isi tine intotdeauna giuvaerurile intr-un  cufar fermecat, Domnita Flapper Girl are o colectie incantatoare de cufere pe care va invit sa o descoperiti doar AICI.

Atat pentru saptamana aceasta! Paste fericit!

Kiss, kiss, kisses!

Flapper Girl

photoshoot for www.theflappergirlchronicle.com

featuring Domnita Flapper Girl lensed by Tibi Vintur

Domnita poarta rochie Dolce&Gabbana disponibila in The Grand Avenue, Mariott, palarie Philip Treacy si cercei Iulia AlbuxTria Alfa.