fbpx

Cred că deja ți-ai dat seama că poți purta orice nuanță și culoare vrei și o poți face arătând, în final, senzațional! Articolul de astăzi este doar un pretext, nu pentru a te face să te simți mai bine, ci pentru a da celorlalți șansa să te cunoască ca persoana superbă, încrezătoare în ea și lipsită de frustrări … care ești de fapt!

 Femei plinuțe îmbrăcate în albastru

Sursa foto: cosmopolitan.com/ contactmusic.com/ hollywood.com/ ibtimes.uk

Ei bine, cu toții avem frustrările noastre. A mea, de exemplu…. dar aici nu vorbim despre mine.

Aici vorbim despre tine și despre cine ești.

Roz din cap până în picioare, cu un zâmbet larg și o atitudine de milioane

Poți varia de la elegant la kitsch-os atâta timp cât o faci asumat.

Nu, o rochie roz nu va arăta niciodată bine cu o pereche de cizme negre, dar va arăta senzațional cu o pereche de sandale roz.

Că tot am ajuns la subiect, aș prefera să renunțați la senzația că degetele voastre de la picioare nu sunt superbe. Prostul obicei de a va tortura în încălțări închise și mult mai înguste decât ar trebui să purtați, nu va aduce decât și la mai multe probleme, unele dintre care vă vor afecta pe viață.

 Femei îmbrăcate bine la evenimente

Sursa foto: thehollywoodgossip.com/ jamesnews.com/ aceshowbiz.com/ Tom Lorenzo/ pinterest.com

Ai glezne subțiri (te urăsc 🙂 )?Pune-le în valoare! 

Ai un decolteu impresionant?Nu îl supraexpune.

Ai un salariu prea mic pentru haine scumpe?Nobody cares. Poți arăta senzațional îmbrăcată din Second Hand, așa că nu te mai ascunde în spatele unor scuze ridicole.

Acționează acum. Aranjează-ți părul, prepară-ți o mască naturală pentru ten, așează-te confortabil și savurează 15 minute cu tine însăți și în compania unui dish simplu și sănătos. În bucătarie, numai si numai dacă ea îți inspiră mai mult decât expresia “a fi la cratiță”.

Pune-ți o eșarfă albastră și arată lumii cine ești. Ready?

Dacă vrei să participi la următorul episod Iulia Albu InstaStyle, lasă un mesaj în care îmi spui de ce-ți dorești să faci parte din proiectul „Grasă și frumoasă” de pe Iulia Albu InstaStyle și poți filma alături de Iulia Albu.

 

sticle vitamin aqua Iulia Albu