fbpx

Aceasta nu e o tinuta de gala. Pantofii sunt de zi, geaca e de zi. El e cunoscut ca o fira excentrica. Ar fi putut sa aleaga o singura piesa rebela. Primeste minus 5.

Imi place mult faptul ca are parul ondulat, dar acum e total neingrijit. Rochia imi place, dar este in neregula pentru ca ii scoate burta in evidenta. Sandalele sunt total nepotrivite pentru ea si trebuia sa opteze pentru unele mai finute. Pentru ca are parul vopsit si arata rau ii dau un minus infinit.

Imi place pantoful, dar este unul de zi. Trebuia aleasa o piele speciala sau un lac. Imi plac mult, dar sunt de zi. Pacat. Pantalonul nu are croiala corecta si parca are o lipsa de culoare. Rozul de la maneci este prea putin. La un astfel de eveniment trebuie sa porti rochie de seara. Din partea ei, costumul e o scremere inutila si merita nota 2.

Am crezut ca a depasit faza epocala a paietelor albe. Jojo e coafata, iar acest lucru este demn de mentionat in rubrica noastra. E si machiata corect, asa ca ii zicem bravo. Din pacate, in continuare ne imprumutam rochiile. E clar ca a fost destinata unei persoane de 1,80 nu de 1,50. Desi designerul care i-a facut rochia a copiat grav din afara ii dau 4,7.

In principiu, aparitia lui e perfecta pentru stilul lui. Nu ma deranjeaza ca n-are nodul de la cravata bine facut, nu ma deranjeaza ca are nasturele la camasa deschis, dar ma deranjeaza manecile de la camasa. Pantalonii sunt putin mari, dar nu ma deranjeaza. Ii dau 5,2.

Eu sunt prima care iti spun: asuma-ti negul, asuma-ti burta, asuma-ti bulanele. Stiu ca il copiezi pe Balenciaga, dar cum sa porti acei pantofi oribili, acel sclipici jalnic pe bulane?! Una e sa scoti bulanele ca Angelina Jolie si alta sa le prezinte ea asa. Pentru asta, ii uram sa se tina bine de acest trofeu BAU.

Ce sa comentez. E perfect si o aparitie remarcabila. Primeste de la mine trofeul WOW.