fbpx

Este JOI și Iulia Albu este printre voi! Celebra rubrică de fashion police din România, WOW sau BAU cu Iulia Albu, vă asteaptă în fiecare joi doar pe www.iuliaalbu.com.

Lina, Lina, Adelina…

Adelina Pestritu Sursa foto: OK Magazine Romania, Click, Silviu Covaci, Facebook

Adelina Pestrițu s-a vrut prețioasă dar a gafat groaznic într-o tentativă de pernaă eșuată dinspre exterior înspre un interior completat deja inutil cu o luxuriantă plasă de țânțari “mop cu tur” care a făcut tuturor serviciul de a mătura conștiincios trotuarul, mocheta și în principiu orice urmă de stil. Accesorizarea scufundă iremediabil orice intenție de bun gust, nici cerceii si nici plicul neputând salva (vreodată) aparențele unei apariții inutil ostentative. Multe pene și… NIMIC!

Trandafir de la Mimoza, te-aș iubi dar ți-ai rupt poza!

Din categoria doar o limbă (de mochetă) să îmi dai, Adina Halas și Kristina Cioran se vor Dolce dar sfârșesc ACRIȘOR... în 2 copii de prost gust ale unor piese semnate de celebra casă de modă. Cele 2 apariții au ceva din suavitatea unui ciocan în moalele capului. IZBITOR, de-a dreptul!

NOTA BENE: 1

Zâna ursitoare se întâlnește, câteodată, cu Albă ca Zăpada. Dacă ținuta lui Nicole mi se pare, intr-o oarecare măsură, interesantă, nu același lucru îl pot spune despre ținuta Danei… Sper sincer să mi se pară doar, iar Dana să nu poarte dresuri “fine” la cea sandală, cât despre fusta de mireasă/balerină și topul lucios extradecoltat nu văd ce ar mai putea fi spus… Nicole marchează un contrast interesant prin alegerea poșetei negre, și un onorabil scor al ținutei de 7,9 puncte în timp ce prima copertă Playboy Romania primește măslina ediției cu un BAU de zile mari!

Cu leopardu’n gardu’

Animal printul nu este mort. El este doar spânzurat iresponsabil în două ținute ce au avut nefericirea de a se întâlni la același eveniment. Salopeta cu Glugă este TOTUL și NIMIC în același timp! Săraca Grace Jones și-ar “sinucide” struții de la șaretă dacă ar vedea-o pe a noastră! Situația nu este mai fericită nici în dreapta, nici sus dar măcar jos, speranța apare sub formă de mărgică. – 69 & -68,9

M-am săturat până peste cap de aceste rochii cu mărgeluțe purtate și repurtate de toată pițiponciada dâmbovițeană. Nu putem vorbi de o execuție prea fericită nici în acest caz, dar putem vorbi, și chiar o vom face, despre cum Anca Serea reușește să marcheze un WOW cu o cârpiță cu 5 mărgele, o accesorizare impecabilă și un look beauty desăvârșit!

 

sticle vitamin aqua Iulia Albu