fbpx

Da, da, știu! Este obositor și frustrant să te plimbi prin oraș și, la fiecare 25 de metri, să vezi o fotografie cu o fată slabă, fără pori și cu o rație imposibilă picioare – bust. Și mai frustrant este să vezi câte o vedetă pe coperta unei reviste și să nu înțelegi cine este. Photoshop-ul ne conduce viața, ne deformează optica și ne reduce la o imagine seacă și o existență banală.

Grasă și frumoasă, roz sau albastră

 Femei grase îmbrăcate prost

Sursa foto: Dailymail.co.uk/ USAWeekly.com/ pinterest.com/ hypehair.com/ medium.com

Firește că cineva ca mine nu are cum să înțeleagă pe deplin ce înseamnă să fii grasă pentru că… nu sunt o ipocrită și nici nu sunt aici să vă dau lecții. Nu este grav să fii grasă, slabă, cu câteva kilograme în plus în jurul taliei, șoldurilor sau să ai un piept plat. Este grav să ai părul nespălat, pantofii murdari sau hainele pătate. Poți fi grasă și frumoasă, plată și senzațională, slabă și superbă, iar Iulia Albu te învață cum!

1. Poartă culoare

Negrul nu este o nonculoare safe. Nu ai de ce să te ascunzi, să te minți pe tine sau pe ceilalți. Nimic nu este mai sexy decât o femeie sigură pe ea.

2. Renunță la încălțămintea incomodă

 Grăsuțe îmbrăcate bine

Sursa Foto: People.com/ Us Weekly/ sewingmachinations.com/ usatoday.com/ Instyle.com/ pinterest.com

Cum crezi că arăți „aruncând” genunchii în față la fiecare pas? Chinuită, gârbovită și neatrăgătoare. Sper că nu credeți vreuna „vrăjala” cum că nu trebuie să te îmbraci decât pentru tine și că dacă faceți yoga dimineața și seara și mâncați pătrunjel, vă crește brusc cupa de la sutien.

Inevitabil vă veți îmbrăca și pentru ceilalți, pentru birou, pentru petreceri în familie, pentru iubitul tău. Poartă doar încălțăminte comodă care îți lasă chipul relaxat și îți permite …. să zâmbești. Imaginează-ți cât vei economisi mai târziu dacă nu ai nevoie de botox.

3. Mănâncă sănătos nu ca să slăbești, ci ca să nu te îmbolnăvești, poartă roz și albastru, nu neapărat împreună, cât separat.

Cum? Află cum sa porți culori daca esti grasă si …bună de luat acasă:  roz si albastru!

Bucatarie Nolte Discount