fbpx

 

Arde Notre Dame-ul, se prăbușește BITcoin-ul, dar Andreea Bălan nu se dezminte!

Mai nou, face vlog în/din lift, la naiba! Nu mai înțeleg nimic! Important este că Andreea Bălan este în lift și merge la doctor. Nu știm la ce doctor, dar ne spune Andreea că merge “să vadă” (împreună cu doctorul, aparent) “cum decurge vindecarea”.

Mă declar “sidefată”(nu, nu siderată, SI-DE-FA-TA!)

Unii oameni au locurile lor INSTAsfinte, liftul este DOAR al lui Bendeac, iar Andreea are… chiar, ce loc INSTAsfânt are oare Andreea Bălan? Nevermind…

 

Că tot vorbim despre Bendeac, iată că, mai nou, ar vrea să renunțe la selfiurile în lift.

Sursa foto: Instagram

Te rog eu Mihai să reconsideri, nu de alta dar cum să ne strici nouă, comunitatea fidelă a pozelor tale în lift, placerea asta vinovată?! Nu ajungea că au stricat complet ultimul sezon din Game of Thrones cu un prim episod sub așteptările genunchiului broaștei, acum și tu?!

Uite, ca să te convingi că sunt un fan înfocat, ți-am făcut un colaj cu câteva dintre preferatele mele. Prima este chiar PRIMA ta poză in lift! Mai gândește-te. Hai, pa!

La categoria noua generație interesant de urmărit, îi găsim pe radu.co, bromania (bine Matei, tu nu ești atăt de tânăr, dar hei! Nimeni nu arată tânăr la prima oră, la cafea) și ruxandruxi . Am trăit totuși degeaba până să o văd pe Rux asortând fusta la “ciucuri” și greblă.  Eu una le-am dat follow!

Vă pupă cu drag și drac,

Domnița de Alba