fbpx

Când Luluța nu-i acasă, Ginuța se suie pe masă.

Nu știm dacă Ginei îi place pe masă, sub masă, sau pe lângă, dar, dacă posedă cel puțin trei la sută din (anti ) talentul pe care, cel puțin eu, îl am în a pregăti mâncare, îi recomand să se rezume la două pahare de șampanie turnate cu stil! Nu știu dacă o vom vedea prea curând pe Gina “fată de casă” dar un lucru este cert: arată demențial în rochie de mireasă.  Casă de piatră și bucătar de 5 stele!

 

 Oana Zăvoranu nu suportă grasele

Oana Zăvoranu crede că nu te poți simți bine în propria piele decât dacă ești slabă și bronzată.

Eu cred că pielea este piele, indiferent de “gabarit”, că doar de aceea se întinde și se comprimă, după necesități. Oricât de mult mi-ar plăcea în general Oana, puțină prudența nu strică. Mie îmi plac și grasele frumoase. Ca de exemplu Rihanna, care este grasă și frumoasă în galben. Mărturisesc sincer că unghiile acestea nu sunt o pasiune pentru mine în această viață dar, dincolo de neoane, brățări roz și multe extensii, o ador pe Riri! Așa grasă și… frumoasă, cum este ea!

 Doar o dâra să-ți înșir.

Jur că aș cumpără ORICE de la Kim Kardashian, chiar și rujul roșu aplicat cu acele mâneci imposibil de lungi ale sacoului, de fapt nu, nu pot să cumpăr orice de la Kim Kardashian! Nu sunt sigură dacă este de la Hermesul roz sau de la tocurile pe care le poartă în avion, dar, hei, dacă și Mugler Official a ales-o endorser pot măcar să-i dau un like pentru… orice eventualitate.

 A fost odată ca niciodată o Zână gospodină TOATĂ!

Zâna este trasă de păr nu doar la propriu ci și la figurat. După curățenia dinainte de Paște pe care o vom analiză detaliat Marțea viitoare la Măruța, Andreea simte nevoia să se “dezlanțuie” în fel de fel de ipostaze care de care mai surprinzătoare pentru o zână, fie ea și “patrunjel”… Hap-ciu!

sticle vitamin aqua Iulia Albu