fbpx

Doar un mop să îți mai dau!

Parker Welling a măturat regulamentar podelele ACM awards într-o salopetă albastră nu prea flatantă în zona decolteului. Aplicațiile de paiete nu transformă automat orice tinută în una de gală, iar alegerea unei salopete pentru un asemenea eveniment este întotdeauna una riscantă. Fitting inseamnă ajustarea ținutei pe siluetă și nu adaptarea posturii corporale în una cu umerii gârboviți pentru a masca prostul croi al decolteului.-66,69

Under the sea something’s “fishy”

Miranda Lambert poartă o rochie mai potrivită Loredanei Chivu decât unui eveniment de proporțiile ACM Awards. Rezonez cumva cu acest sindrom al sirenei în năvod, amplificat de tatuajul evident, dar nu doresc să particip la propagarea lui iresponsabilă și futilă în piața mainstream. Cerceii aleși sunt prea mari și somptuoși pentru o ținută de asemenea banalitate feroce. BAU!

Miss “fata de la țară” într-o zi de primăvară

Kelly Clarkson arată de parcă ar participa la casting pentru “Gospodar fără pereche”, deși, aud că și acolo s-au văzut domnițe imbrăcate ceva mai cu gust. Încercați să nu vă scurtați gâtul îngroșându-vă mâinile inutil și renunțați la ororile acestea de umeri supradimensionați. Este o modă demult apusă chiar și în această micută și, stilistic, pană la urmă, irelevantă țară, numită România.

Nodul gordian înecat la jumătat’

Carrie Underwood este răpusă de propriile incertitudini stilistice și eșuează lamentabil într-o rochie care, nu ar fi fost de altfel dezastruoasă în absența acelui brâu atroce. Prea multe linii care duc nicăieri și un tapaj demn de calendarul Igiena 1993. Inelele și cerceii sunt too much în acest context, iar sandalele, degeaba. Zero (0).

Pe Luminița cine o mai așteaptă la capătul tunelului?

Nicole Kidman a strălucit și la propriu și la figurat în Christopher Kane. În 2019 este de cele mai multe ori un “don’t” să îți asortezi încălțămintea în asemenea măsură ținutei însă hei! Până la urmă, de ce nu? Atenție! Combinația dantelă-cristale este extrem de dificil de gestionat și nu o recomand începătorilor. WOW!

sticle vitamin aqua Iulia Albu