fbpx


FLAPPER GIRL a pasit pentru prima oara pe covorul rosu la PREMIILE GOPO! Rezultatul? Il puteti constata si singuri…

 

Am ales sa marchez acest eveniment prin abordarea unei tinute pe masura. Totul a fost atent gandit: de la rochie, despre care nu stiu ce ar mai fi de spus, pana la accesorii: Roger Dubuis prin Cellini, coafura si machiaj, TOTUL. In afara de controversele obisnuite pe care le genereaza INCA orice aparitie a deja notoriei FLAPPER GIRL, de data aceasta a mai existat un debate legat de existenta sau inexistenta lenjeriei intime.

 

Am vazut multe tinute, unele inspirate, altele mai putin, mult negru si prea putina imaginatie. Mi-au placut: Diana Cavalioti, Maria Dinulescu cu un look very Marilyn Monroe, Crina Semciuc, Meda Victor, si rochia Andreei Esca. In cazul in care nu stiati, eu URASC taftaua! Tema: pentru urmatorul eveniment de marca va trebui sa imi concep o tinuta din acest material si astfel sa pun capat acestei preconceptii (sper sa-mi iasa). Revenind, multa, foarte multa tafta (no comment…), accesorii de multe ori gresit asortate dar si multe surprize placute.

 

 

A fost o seara in care am avut privilegiul de a cunoaste oameni deosebiti si placerea de a aplauda mari actori care ma fac mandra sa fiu romanca.

 

Organizarea a fost impecabila.

 

Kiss, kiss, kisses!
Flapper girl