fbpx

S-ar parea ca Elena Udrea a fost decoltata “cu japca” pentru editia din luna noiembrie a revistei Tabu. Revista a facut publice un set de fotografii de la making-of-ul shooting-ului pentru coperta in care ministresa apare intr-o rochie IDENTICA in cele mai mici detalii cu cea prezentata pe coperta. UN SINGUR DETALIU face insa diferenta: DECOLTEUL care apare, inexplicabil in coperta finala. Sa nu fi fost Elena Udrea suficient de “scandaloasa”? Ei bine iata dovada!

Elena Udrea nu s-a ferit niciodata sa pozeze si nici revistele nu s-au sfiit sa ii propuna pictoriale inedite. Cu NOUA aparitie pe coperta TABU a acestei luni, Elena Udrea a marcat cea de-a patra coperta glossy. Nu voi comenta calitatea pictorialului si nici nu voi emite judecati de valoarea in privinta calitatilor doamnei Udrea din niciun punct de vedere.
Va voi lasa insa in compania catorva fotografii ale protagonistei pentru diferite publicatii in decursul timpului, propunandu-va realizarea unui top ale celor mai reusite aparitii ale ministresei. Pe locuri… fiti gata… START VOT!

ELENA UDREA pentru THE ONE – mai 2006


ELENA UDREA pentru TABU – februarie 2008


ELENA UDREA pentru THE ONE – mai 2009


ELENA UDREA pentru TABU – noiembrie 2011

Kiss, kiss, kisses!
Flapper Girl