fbpx

Să vorbim despre danteluțe, chiloței, Elena Udrea si revista Viva: cu calm si detașare … de etică, de bugete de publicitate, deontologie și alte lucruri mai puțin semnificative.

Așadar…

Elena Udrea este fericită, însărcinată, și departe de România, însă tânjește după micile plăceri pe care le avea atunci când dorea să candideze la președinția României (căci cea a Norvegiei era luată): cum ar fi un papucel de brand, o gentuță de colecție sau un superb mantou Max Mara, ca multele pe care le-a afișat cu atâtea ocazii.

Întrucât interviul în sine este o platitudine sinistră, sper că nu se supără nimeni dacă am decis să facem o “analiză pe shooting” și nu una pe text.

Pentru început

Mă frapează stylingul complet neinspirat ales de “doamna” Elena Udrea, dar și modul în care s-a orchestrat această ieșire la rampă in desuuri.

Nu înțeleg lăsarea în photoshop a lenjeriei intime, mai ales că pictorialul nu este deloc neatins de mâna “chirurgului” photoshopist!  În fond nu este ca și când Elena Udrea este străină de îndepărtarea violentă în acest program a diferitelor piese de îmbrăcăminte, dar și adăugarea altor elemente anatomice.

Începem cu:

Foto 1: Natură moartă cu gard viu în spate

Elena Udrea cu iubitul in camasa roz

Elena Udrea împreuna cu iubitul său. Sursa Foto: Facebook Elena Udrea

Un photoshop mai patetic n-am văzut în viața mea! Firește, unghiile Elenei se asortează probabil cu cămașa iubitului ei.

Îi las pe psihologi să comenteze modul în care personajele aleg să (se) privească.

Foto 2: Baloane cu baloane

Elena Udrea insarcinata, poza cu baloane pt Viva

Sursa Foto: Facebook Elena Udrea

Ceva mai de prost gust și mai banal nu cred că ar fi putut imagina autorul acestor fotografii.

De ce ar poza cineva cu 500 de baloane albe în mână pe un fundal tot alb?!?

Pont: Consider că ar fi fost oportună încă o săritură cu parașuta pentru a sublinia și mai bine candoarea și inocența blondă, dacă asta se dorea. În loc de baloane se puteau folosi porumbei vopsiți alb-roz.

„- Cu cât tăiem mai multe panglici, cu atât mai puţine vor fi tăierile de salarii” – a spus Elena Udrea la un moment dat, de la înălțimea unei funcții amețitoare. Poate totuși cu această fotografie s-a dorit rememorarea acelor momente, și atunci totul capătă un (non)sens.

Foto 3. Schimbare bruscă de stare

Elena Udrea insarcinata

Sursa Foto: Facebook Elena Udrea

O fotografie tăcuta și tristă care nu spune nimic, nimănui.

Styling invizibil.

Ne oprim din căscat și trecem mai departe:

 Foto 4: Într-un picior de plai

Sursa Foto: Facebook Elena Udrea

Sunt șocată de pudoarea afișată de Elena Udrea care, până nu de mult, nu avea nicio ezitare în a se afișa cât mai decoltată, triunghiul chilotului putând fi văzut foarte clar.

OMG!!!

– Unde este un picior?

Fie unul din picioare a fost cu totul scos în photoshop, ceea ce ar fi macabru, fie celălalt picior a fost mult subțiat și posteriorul foarte, foarte prelucrat.

Foto 5 (coperta) Din loc în toc până în Costa Rica

Elena Udrea insarcinata, cu voal si tocuri

Sursa Foto: Facebook Elena Udrea

Sunt în continuare șocată până la absurd de lăsarea în photoshop al acelui triunghi al chilotului, în lipsa sutienului, vreau să spun. Această falsă pudoare de care ne-am săturat cu toții.

Mai mult, doamna pare să fi schimbat chiloții față de poza precedentă, nu știm dacă în Photoshop sau în realitate, cert este că nu ne macină curiozitatea vreunui răspuns. Nu, nici în privința posteriorului foarte, foarte (pre)lucrat față de precedenta fotografie.

La final subliniem firește, ipocrizia tocurilor.

– De ce o femeie gravidă care vrea să pozeze într-o ipostază naturală, s-ar sui vreodată pe tocuri?

Concluzia: cui îi pasă?
Deznodământul: da, acest număr va depăși cu siguranță vânzările din lunile anterioare. De ce? Dacă îți pui această întrebare în timp ce răsfoiești revista, ai deja jumătate din răspuns.

Notă: Poate vă întrebați cum a fost posibil ca sursa foto să fie pagina de Facebook a Elenei Udrea, și nu a revistei VIVA.

LA FINAL

Pentru a sparge monotonia pictorialului, vă propun ca în final să vă delectați cu modul în care “doamna” a fost decoltată “cu japca” într-un pictorial TABU ce a frânt multe inimi:

Elena Udrea, în timpul shooting-ului, nedecoltată vs poza de copertă cu un decolteu … amețitor și un chip brutal modificat

Vreți să stiți și părerea mea despre textul pentru coperta Viva?

Hmm… cred că o cunoașteți deja!

 

 

Vă pupă cu drag și drac,

Domnița de Alba