fbpx

 

Este marți. Este ziua neagră cu Iulia Albu.

Azi e despre Mihai Bendeac si pozele sale in lift, despre muschii lui Victor Slav, Dorian Popa sau Alex Velea, dar si despre cele mai tari selfie-uri facute de vedete acasa.

Marțea neagră cu Iulia Albu despre selfie-uri în lift și “Bravo, ai stil!”

Mihai Bendeac si-a facut poze in lift, imbracat in diferite tinute

Mihai Bendeac si-a facut selfie-uri in lift
Sursa foto: Instagram

Mihai Bendeac #Jurnalulunuiburlac, dragul de el, a dat în patima selfie-urilor în lift. Total imprevizibil pentru el, aș spune. Nu-l regăsesc deloc în această ipostază “cvasipițiponcistică”. Mmm… da! Mmm… da! M-am mai gândit. —-Ok! Challenge on. Așteptați-vă să vedeți și cu mine, toată săptămâna viitoare, poze în lift. Let’s go! #imiplacemihaibendeac

Ce mai fac fostele concurente “Bravo, ai stil!” sau cine mai are încă stil.

Adela Tecuceanu, Alina Ionescu, Iuliana Doroftei, Andreea Diana C, Larisa Lupoaea si Andreea Stravoiu, fostele concurente "Bravo, ai stil!", sunt in pas cu moda

Adela Tecuceanu, Alina Ionescu, Iuliana Doroftei, Andreea Diana C, Larisa Lupoaea si Andreea Stravoiu, foste concurente “Bravo, ai stil!”
Sursa foto: Instagram

Ador fotografia postată de Adela Tecuceanu, cât și curajul Alinei Ionescu de a posta poze “nephotoshopate”. Iuliana Doroftei pozează în aceeași ipostază doll, iar regina styling-urilor rămâne Andreea Diana C. Go girl! Pe ultima poziție în clasament se află Larisa Lupoaea, dar, hei, vine foarte tare din urmă Andreea Stravoiu. Știam eu că poți.

Marțea neagră cu Iulia Albu despre branduri în centimetri

Alex Velea, Dorian Popa si Victor Slav s-au pozat cu muschii la vedere. Cei doi cantareti sunt plini de tatuaje

Alex Velea, Dorian Popa și Victor Slav
Sursa foto: Instagram

În categoria “cati centimetri are brandul tău?” îi regăsim pe Alex Velea, Dorian Popa și Victor Slav, unul mai lucrat la sală decât celălalt. Dacă ar fi totuși să analizăm puțin imaginile, nu prea înțeleg tatuajele acelea lipite în cazul unui “băiat rău”. Mai precis, arată fix ca o trufa rasă peste o mămăligă.

– Nu-i nimic, Dorian, lasă că recuperezi tu rapid!

Ruby, Oana Zavoranu si Anamaria Prodan s-au pozat provocator acasa, in oglinda

Ruby, Oana Zavoranu si Anamaria Prodan si-au facut selfie-uri in oglinda
Sursa foto: Instagram

În ultima săptămâna, mai hot decât selfie-urile făcute la protest, sunt selfie-urile făcute în casă de diverse vedete, în diverse ipostaze în care putem observa, în fundal, diverse lucruri trăsnite. Voi ce vedeți în cele trei?

To Be-auty or not to Be-auty?

Alice Peneaca si Catrinel Marlon sunt doua romance cunoscute in lumea modellingului

Alice Peneaca si Catrinel Marlon
Sursa Foto: Instagram

Cele mai frumoase românce în viață, în viziunea mea, și judecând după fotografiile pe care le publică pe Instagram, Alice Peneacă și Catrinel Marlon se luptă pe viață și pe moarte pentru supremație. Momentan sunt indecisă. Dar oricat de neagră este marțea, paginile lor de Instagram chiar merită “follow“.

 

Voi ce spuneți?

 

 

Cu drag si drac,

Domnița de Alba.

Franke bucatarii inteligente si electrocasnice premium