fbpx

Andreea Bănică a luat 7 pitici în balon, altfel nu-mi explic volumul necontrolat al așa zisei fuste pe care o poartă cântăreața. Body-ul nu este foarte inspirat, departe de a fi o piesă de rezistență, iar jacheta sport nu poate salva niciodată o ținută atât de dezastruoasă. Era să uit zgarda pe care o poartă pe post de accesoriu pentru gât. Oooo… ham!

Giulia își dorește cu disperare o schimbare de look. A încercat totul. De la tatuaje temporare, până la lentile colorate, probabil fiind nemulțumită de culoarea ochilor săi. Nu încurajez aceste experimente stilistice mai ales pentru persoane cărora nu li se potrivesc. În rest, să auzim numai de bine întrucât în această fotografie nimic, dar absolut nimic, nu mă determină să spun WOW.

Nimic nu o dărâmă pe Inna, nici măcar o scenă prăbușită, cu tot cu artistă. Bravo ei! Și asta nu este singurul motiv pentru care merită niscaiva aplauze, dacă este să ne amintim cine era Inna în urmă cu ceva ani. Până la urmă, diferența o face felul în care evoluăm și persoana care ajungem să fim, nu ceea ce am fost.

De ce ar sta Gina Pistol chircită într-un câmp de grâu. Există două variante: Fie are un fotograf extrem de nepriceput, ceea ce este plauzibil. Fie, varianta numărul 2, la care nu vreau totuși să mă gândesc pentru… că nu-i așa… zânele nu fac pipi miki caca papa.

Andreea Raicu o arde gangster. Mă rog, nu că i-ar ieși, dar aceste instantanee cu Andreea machiată puțin spre deloc mi se par foarte curioase, având în vedere imaginea pe care fosta vedeta o afișa în trecut. Să fi descoperit calea spre iluminare și spiritualitate în lungile sesiuni de shopping pe care le practica… odată?

Anamaria Prodan a ieșit pe stradă cu o rochie plină de paiete. O extravaganță greu de trecut cu vederea de români. Stau și mă tot întreb ce jachetă ar putea asorta la această rochie și la această pereche de pantofi și chiar nu-mi vine în cap nimic mai potrivit. Ținuta este în stilul ei caracteristic with a touch of stylish. Îmi place Anamaria.