fbpx

“Era o zi rece, ploioasa. Iulia se trezise usor confuza si cauta acum, stangace, cursurile pe care le studiase toata noaptea… In oglinda o intampina o reflexie palida, incercanata si dezolant de slaba… Sesiunea se apropia de final. Inca 2 examene si lucrurile vor reintra pe fagasul lor normal… In dressing asteptau deja resemnate sandalele rosii cu toc stiletto. Avea sa le incalte abia peste doua saptamani… ”

In lumina ultimelor declaratii apartinand lui Christian LOUBOUTIN si ca urmare a pasiunii pe care o nutresc pentru tocurile inalte, am decis dedicarea unui post subiectului controversat al “HIGH HEEL-ing-ului”.
Nu este niciun secret ca ADOOOOR tocurile inalte… Explicatia logica este una simpla: tocul arcuieste, elanseaza si confera POSTURA. Explicatia mai putin logica nu tine insa cont de explicatiile anterioare… TOCUL are ceva… ORGASMIC!
Dar, sa incepem cu inceputul…
20 – aceasta este varsta la care am purtat pentru prima data TOCUL… Primii pantofi cu toc i-am primit la varsta de 16 ani, insa purtarea lor s-a dovedit un calvar, motiv pentru care am abandonat de la prima purtare “experimentul”…

L-am reluat la 20 cu succes. De atunci am devenit de nedespartit…

Am purtat tocuri de 10, 12, 15, 19, 21 si chiar 30 de cm, fara regrete sau complicatii, si tin minte in cele mai mici detalii fiecare pereche pe care am incaltat-o VREODATA…

“… Iulia isi aduna in liniste cursurile si se indrepta catre usa. Mai este atat de putin…”
to be continued…

FLAPPER GIRL SAYS: You might also like: X-TREME HEEL-ing – si divele se impiedica (cateodata)