fbpx

 

Anda Adam

Photo: Instagram/ andaadam

Anda Adam a ales o rochie total nepotrivită atât contextului actual, 2019, cât si in viață, în general. Paietele nu sunt o greșeală, însă paietele combinate cu lycra si tulle care se vrea transparent, dar nu este, pene de struțocămilă, extensii de slabă calitate, decolteu la vedere, pantofi cu platou din lac beige, mobilier din China, tapet din Balaurul Mov, aoleu… ce spuneam? Exact! Anda marchează încă o apariție dezastruoasă demnă de un trofeu BAU. Sper totuși să nu il pună în acel decor de un prost gust grotesc.

Vonatella Dersace ar fi invidioasă!

 

Andreea Raicu

Photo: Instagram/ araicu

Nu credeam ca mai există fuste de acest tip. PUNCT

Pentru ca trebuie, totuși, să facem o analiză pe caz, oricât de nefericit al fi el, iată:

– Pantoful alb nu se asortează la ținute office accesorizate cu cercei cu floricele (sau ce atârnă in cazul de față). Ceasul purtat pe mâna stângă nu trebuie contrabalansat cu brățări in alte nuanțe si pietricele (ațișoare, scoici, ațișoare, la naiba!) pe mâna dreaptă fiind preferabilă, in cazul unei greutăți considerabile a limbilor (ceasului), purtarea unei sacoșe cu praz in mâna opusă, creând astfel, măcar, un efect amuzant. Sigur că lipsea, si înțeleg de ce Andreea a optat pentru, o centura cu litere, in cazul de față. – ∞

DeCe Andreea?

Diana Sar

 

Îmi place foarte mult rochia si atitudinea si, fiind într-o dispoziție caritabilă, cum ați putut vedea mai sus, voi spera ca Diana poarta pantofii potriviți la aceasta ținută pe care o ador. Rectific,  chiar dacă nu ai purta pantofii potriviți, zâmbetul, atitudinea (si Vlad)  fac totul. Așadar, astăzi, ia un WOW!

Cătălin Măruță

 

Să fie o coincidență faptul că in ultimul timp Cătălin Măruță nu mai postează foto cu ținuta din cap până-n picioare?

Am ajuns si aici.

Dar eu sunt un om de cuvânt așa încât mă voi ține de promisiunea pe care am facut-o in direct,  marți, la Marțea Neagră cu Iulia Albu, iar verdictul meu este :

Ador șosetele colorate. Pe care Cătălin NU le poartă, dar ar putea începe sa le poarte, mai ales in contextul in care , compozițional, atât chromatic cât si cut-wise, Cătălin stă foarte bine.  Bine, de cele mai multe ori…

– Mă bucur că “am” renunțat in final la pălării, deși unele mi-au plăcut, dar, din nefericire, doar unele. Nu este târziu sa încercăm o zona puțin mai extravagantă si chiar mi-ar plăcea să te văd cu o cămașă cu manșete pentru butoni si într-un costum elegant, eventual cu papion.

Eu țin aici totuși un trofeu BAU, Cătălin, pentru orice eventualitate, căci nu se știe când te prinde si pe tine Marțea Neagră cu Iulia Albu, la 16:15(ish) pe PRO TV Romania. 9,1.

 

Vă pupă cu Drag și Drac,

Domnița de Alba

Fashion Week Timisoara