fbpx

 

 

Nicoleta Nucă a ales o ținută glam derivată din clasicul tracksuit. Cu mici retușuri cum ar fi alegerea unei perechi de sandale fără platou sau cu platformă, ținuta ei ar fi fost una perfectă. Materialale prețioase pot fi combinate cu materiale simple cum ar fi bumbacul sau voalul natural, mai puțin cu fibre sintetice cum se întâmplă în cazul de față, însă, machiajul clasic și coafura perfectă wet look au întregit, în cazul Nicoletei, cel mai bun look în cadrul evenimentului. Wow

Gabriela Simion s-a îmbrăcat de pe cupon.

“TRENING” PARTY

“Trening” party nu înseamnă pantaloni de sport cu sacou de secretară/ospătăriță, bustieră și pantofi cu toc. Adăugați peste toate acestea o coafura “Andreea Esca -wannabe”, un set “finut” și ceasul cu curea albă și obțineți un eșec răsunător. Singurul lucru bun este că aproape că nu am mai văzut și rădăcinile nevopsite! Aproape…

Diana Sar imbrăca mai bine, mai rar.

O rochie simplă neagră cu o pereche de ciorapi plasă și un lănțișor finuț nu ar trebui să fie și nici nu este considerată vreo ținută de eveniment. Cu atât mai mult cu cât dress code-ul era unul destul de clar: “Trening” Party ! Întotdeauna trebuie respectată tematica impusă, firește, cu excepția situației în care sunteți un personaj, sau măcar încercați să fiți. Chiar nu trebuie să vă prezentați la toate evenimentele la care sunteți invitate dacă nu dispuneți de o garderobă pe măsură. Prezența voastră va fi mult mai apreciată dacă veți avea apariții mai puține, dar de impact. Această rochie poate fi purtată lejer la pub sau în club cu prietenii, evident cu o pereche de pantofi sport.

 

Track suit-ul ales este interesant mai ales în contextul în care este un vintage iar întreg look-ul este unul echilibrat. În cazul ei funcționează perfect încălțămintea aleasă cât și creolele mari. Ami este pe un trend ascendent în ceea ce privește imaginea iar asta îi asigură un onorabil 9,8.

Când vrei să fii Kim Kardashian și nu îți iese ajungi … Adelina Pestrițu. În general brand–urile afișate ostentativ sunt de un real prost gust, mai ales atunci când brand-ul respectiv nu este unul cunoscut.  Nu mă deranjează că outfit-ul ei este verde, nuanța fiind una plăcută chiar, dar mă deranjează accesorizarea “de cartier” cu ceasul auriu și acea coadă sinistră. 2!

Ana Baniciu este o fată frumoasă cu un corp frumos. Nu apreciez expunerea sutienului în această manieră decât în contextul unei ținute foarte studiate, ceea ce nu este cazul aici. Colanții modelatori se poartă într-un anumit fel, niciodată cu lenjerie intimă, iar poziția corpului trebuie să fie mereu atent studiată pentru a nu crea forme inestetice. Thumbs up pentru alegerea coafurii și încălțăminteii Buffalo și nu a unor stilettos. 5,6!

sticle vitamin aqua Iulia Albu