fbpx

Cum și ce au purtat vedetele noastre la Premiile Gopo 2018 și vedetele lor la Premiile Emmy 2018. Hai să aflăm dacă ale lor sunt mai bune decât ale noastre și cine sunt câștigătoarele celor două trofee… WOW și BAU.

Cum să te legi la burtă când nu te doare

 

Claire Foy, la Premiile Emmy 2018 și Albertina Ionescu la Premiile Gopo 2018

Claire Foy (stânga) – Sursa foto: Todd Williamson/NBC/Getty
Albertina Ionescu (dreapta) – Sursa foto: cancan.ro

Ale lor sunt mai bune decât ale noastre și, din păcate, și mai bine îmbrăcate.

Regula nu este general valabilă pentru că, nu-i așa, avem și vedete care se îmbracă foarte bine, dar avem și persoane care habar nu au cum să lege 3 cârpe coerent. În imaginea de față o avem pe Claire Foy care poartă o rochie Calvin Klein, perfect completată de o pereche de sandale negre. Cum să porți sandale negre la o rochie albă? Ei bine, așa! Fără prea multe zorzoane și scălâmbăieli inutile.

În imaginea din dreapta o avem pe Albertina Ionescu, faimoasă pentru nu-știu-ce concret, care poartă o rochie dintr-un material ce se dorește a fi o învelitoare de plapumă, asezonat cu o panglică de flori de doliu neagră. Foarte urât! Și, ca și cum nu ar fi suficient, mai avem și această expunere ostentativă a inelelor pe tip mânuță de pinguin. Sinistru!

De-a păr a fir pe ața gândurilor pierdute

Keri Russell la Premiile Emmy 2018 și Amalia Enache la Premiile Gopo 2018

Keri Russell (stânga) – Sursa foto: people.com și Amalia Enache (dreapta) – Sursa foto: glamour.ro

Chiar dacă apariția lui Keri Russell nu a fost nici pe departe cea mai reușită, nu putem oricum să facem vreodată vreo comparație între ea și Amalia Enache care s-a prezentat cu un look tip vrăjitoare, într-o rochie extrem de urâtă, cu aplicații ieftine, accesorizate cu o coafură extrem de neinspirată și un machiaj violent. Oare ce o fi în capul acestor fete?

Viața e roz și roz este limba toată (fără Jojo vă rog, Gopo!)

Leslie Jones la Premiile Emmy 2018 și Raluca Aprodu la Premiile Gopo 2018

Leslie Jones (stânga) – Sursa foto: etonline.com și Raluca Aprodu (dreapta) – Sursa foto: glamour.ro

Leslie Jones a avut o apariție controversată – a purtat un costum Christian Siriano. Deși aplaudată la scena deschisă pe Twitter și votată chiar că cea mai bună apariție a Premiilor Emmy, eu nu sunt de acord cu această ținută dintr-un simplu considerent: Leslie Jones pare pur și simplu înfiptă într-un ghiveci cu acel pantalon care o îngroapă și care nu lasă la vedere deloc încălțămintea… Iarăși un lucru foarte prost inspirat atunci când avem o siluetă ceva mai rotunjită. Un pantalon tăiat corect i-ar fi asigurat într-adevăr, chiar si pe lista Domniței, un loc fruntaș, însă așa… nu e cazul.

Și acum… ne întoarcem la cazul ipotetic, firește, câteodată verificabil, în care o actriță româncă este mai bine îmbrăcată decât una de afară. Ei bine, iată că, de data aceasta …

A noastră este mai bună decât a lor!

Raluca Aprodu a marcat una din cele mai frumoase apariții ale serii la Premiile Gopo 2018 și probabil una dintre puținele pentru care acel covor vinețiu merită băgat în seamă… cel puțin din punct de vedere stilistic, pentru că la filme nu ne pricepem. Încă.

Cine a înfipt laleaua în brânză…

Evan Rachel Wood la Premiile Emmy 2018 și Ela Ionescu la Premiile Gopo 2018

Evan Rachel Wood (stânga) – Sursa foto: people.com și Ela Ionescu (dreapta) – Sursa foto: glamour.ro

Câteodată, nu doar joia, dar de regulă joia, mă trezesc dimineața și contemplez cât de fină este granița dintre sinistru și sublim. Să luăm aceste două imagini, de exemplu. Evident, Evan Rachel Wood are un look fabulos. Strictă, fără a fi severă, senzuală, fără a fi sexy, elegantă, fără a purta o rochie de nașă…. Este definiția bunului gust și a eleganței depline.

Inevitabil trecem la a doua imagine cu Ela Ionescu și, sincer, nu înțeleg de ce cineva, oricine pe acest pământ, ar purta așa ceva. Sau dacă totuși cineva vreodată ar vrea să poarte această rochie… de ce ar purta-o așa, cu această coafură și acest machiaj? Un fel de Lady Macbeth de pe “groapa” șanțului, Ela Ionescu marchează una din cele mai proaste apariții vreodată. Dar măcar se va bucura de atenția noastră sporită și de celebritatea acordată de bogata ei filmografie, cât și de un trofeu BAU.

Am uitat din nou să dăm trofeul WOW??! Și… trofeul WOW merge către… Raluca Aprodu!

-Felicitări, honey! Kiss, kiss, kisses!

Vouă vi s-au părut interesante ținutele vedetelor prezente la Premiile Emmy 2018 sau ale celor care au participat la Premiile Gopo 2018?

 

 Vă pupă cu drag și drac,

 Domnița de Alba 

Bucatarie Nolte Discount