fbpx

Este joi și Iulia Albu este printre voi! Celebra rubrică de fashion police din România, WOW sau BAU cu Iulia Albu, vă asteaptă în fiecare joi doar pe www.iuliaalbu.com.

Toată viața am fost profund pasionată de trigonometrie, fizică cuantică și asortatul cârpelor. Drept pentru care… Iulia Albu.

Ozana Barabancea, casting pentru Bollywood

Ozana Barabancea la evenimentul revistei Luxury

Ozana Barabancea și Tavi Clonda
Sursa Foto: Instagram

Ozana Barabancea arată de parcă ar fi avut întâlnire cu Raj Kapoor. Sau pe acolo. Apreciez costumele în general, însă nu pe acesta în special. Banda neagră de la gât este un artificiu interesant, iar crucifixul o piesă frumoasă. Ce caută însă acel șnur la mână, această nuanță de ruj vânăt-degerat și turbanul mult prea voluminos din vârful capului, sunt întrebări la care Bollywood-ul nu este încă pregătit să ne răspundă.

Nu mă doare des capul, dar când mă doare…

Dana Săvuică, la două evenimente

Dana Săvuică
Sursa Foto: Facebook/Stefan Ovidiu/Instagram

Nu ne putem abține să comentăm 2 poze cu Dana Săvuică, mai ales cu unele atât de ofertante ca cele de față. În vine foarte greu să mă concentrez pe una din ele, dar vom începe totuși cu prima. Nici nu mai ajung să văd blana din cauza combinației profund depresive dintre pantalon cu dungi și dungile din țesătura maletei. Mă rog, fiecare cu dungile lui.

Din dungă în dungă ajungem inevitabil la accesorii… a căror tristețe mă deprimă. Discret, de sub pantalonul nefericit, își ițește “capul”, irefutabil, un pantof într-un auriu incert. Aș putea scrie romane despre această ținută care ar provoca depresii “suprabacoviene”, însă realitatea ne trimite la cea de-a doua ținută compusă dintr-o fustă de vară purtată cu o maletă de toamnă, o pereche de cizme de acum 100 de ani și o pălărie la fel de nefericită ca Dana când va vedea verdictul din această săptămână: BAU!

Am uitat geanta? Nu, mulțumesc.

Ca o rouă, ca o boare, văi, ciorapul rău te doare!

 Alina Eremia, în rochie scurtă la eveniment

Alina Eremia
Sursa Foto: Instagram

Alina Eremia are acea suavitate elegantă, dar fermă, rafinată pe care nu ai cum să nu o compromiți într-un final. Cam așa și cu ținuta. Combinația dintre rochie și bomber este banală, dar corectă. Ciorăpelul peste pantof însă… este de profund prost gust în contextul în care sunt sigură că Alina își poate permite o pereche de cizme de la brandul care le-a lansat de fapt. Firește, în niciun caz în această nuanță… la acest outfit. Ador însă look-ul ei, make-up-ul și părul, cât și faptul că de data aceasta a ales un croi care-i flatează silueta perfectă.

Loredana: Prea roșu, prea ca la țară

Loredana Groza alături de rude

Loredana Groza
Sursa Foto: Instagram

Știam eu că Loredana Groza îmi împărtășește pasiunea pentru păsări de curte, dar cel mai mult îmi place faptul că își respectă familia și valorile tradiționale. Exact așa se merge îmbrăcat “la țară”!

“El este curcanul meu favorit din tot universul!!! Are deja 3 ani și i-am salvat viața de multe ori până acum. Acum e prea bătrân să mai fie sacrificat de Ziua Recunoștinței. hweuu.. Când perechea lui s-a îmbolnăvit și a murit au rămas 12 pui orfani. Atunci el i-a luat locul și a avut grijă de ei ca o mamă. Și asta e unic pentru un curcan! Cine a spus că curcanii nu pot avea conștiință??”, –  a scris Loredana pe Instagram.

Confession time:  Când aveam 7 ani… am ascuns și eu cocoșul pe care voia să-l sacrifice bunica. Problema este că l-am ascuns atât de bine încât nu l-a mai găsit niciodată. Mă rog, l-am găsit eu în vacanța următoare, sau ce a mai rămas din el.

Nu am înțeles cum se numește “GluGlu-itorul” însă cu trofeul WOW în gușă sigur se califică pentru o întâlnire cu Chateau LouLou de la Fraise.

Ce părere aveți despre câștigătoarele celor două trofee WOW și BAU?

 

Vă pupă cu drag și drac,

Domnița de Alba

sticle vitamin aqua Iulia Albu