fbpx

Este joi și Iulia Albu este printre voi! Celebra rubrică de fashion police din România, WOW sau BAU cu Iulia Albu, vă așteaptă în fiecare joi doar pe www.iuliaalbu.com. În episodul de astăzi vorbim despre Ileana Badiu, Ellie White, Rocsana Marcu, Loredana Groza, Anna Lesko, Ozana Barabancea.

Floare de nu-mă-uita, cin’ se uită-n gură ta

Ellie White și Ileana Badiu, la un eveniment monden

Ellie White (stânga) și Ileana Badiu (dreapta)
Sursa Foto: Facebook

Cred că nu am văzut ceva mai țopesc, cel puțin în ultimele șase luni, decât această geantă metalizată purtată cu cele mai fleșcăite botine din era post cretacică și, firește, cu ceasul spânzurat “șmecherește” pe mâna fluturândă. Aproape că nici nu observ sutienul ițit prin semi-transparența acelui maiou mai potrivit că lenjerie de corp decât orice altceva, și nici lănțișorul stupiduț cu numele posesoarei, în caz că uită cineva despre cine este vorba. Chiar, cine este totuși duduia? #ileanabadiu #numauitama

Cred că am deranjat-o pe Ellie White care… de fapt mergea în altă parte, nu la un eveniment. Unde mergea nu este important, ci doar că s-a nimerit accidental în această fotografie. Ținuta este ok pentru altceva. Acum nu mă întrebați exact pentru ce… având în vedere că este totuși o rochie ce se vrea din mătase, purtată cu o pereche de cizme de iarnă. Și uite ce noroc… nici nu i se vede geanta. Mai bine!

Si pentru că simt nevoia de un respiro prelungit …așa, spre 4 minute, cât să alung plictisul vizual, vă invit la o vizionare fără sare si fără piper, dar cu ingrediente ce compun o rețetă magică îndelung vânată:

Acum putem continua relaxati, rubrica de fashion police imposibil de ignorat:

Cu cât dați capu’?

 Rocsana Marcu s-a pozat cu un cățel

Rocsana Marcu
Sursa Foto: Instagram

Rocsana Marcu. Întotdeauna mi-a plăcut capul de porc. Atât de mult încât până la urmă mi-am cumpărat un bulldog francez. Despre capul cățelului nu ar fi multe de spus. El este, punct. Despre capul stăpânei, la fel. Altele sunt “capurile” pe care nu aș fi vrut să le văd în această fotografie. Ținuta… bănuiesc că este potrivită pentru o întâlnire cu un cap de porc. Atât. V-am spus cât ador bull-terrierii? #macracescpentrutine

 

Nici prea-prea, nici foarte-foarte

 Loredana Groza, îmbrăcată sport

Loredana Groza
Sura Foto: Instagram

Eu nu știu dacă Loredana Groza face reclamă la ceva sau nu în această imagine și ăsta este un lucru bun. Ce știu este că da, aceasta este o ținută de călătorit. La sală, firește. Da, este o ținută de fitness. Foarte potrivită și pentru o călătorie… pentru că și Loredana este om. #decisepoate #asada

 

Eu aș vrea, dar nu se poate

 Ozana Barabancea se îmbracă transparent și mulat de când a slăbit

Ozana Barabancea
Sursa Foto: Facebook

O ador pe Ozana Barabancea, însă nu pot să nu fiu Iulia Albu. Și cum aceasta este o situație WOW sau BAU, zic să o facem până la capăt. Lenjeria intimă nu trebuie să fie niciodată vizibilă prin textura unui pantalon care nu este semi-transparent, glezna și laba piciorului ar fi optim să nu arate bandajate decât dacă sunt cu adevărat, iar unele lucruri trebuie acoperite inteligent. În rest îmi place Ozana. Și pentru că îmi este atât de dragă, în această săptămână, o vom decora cu un trofeu BAU.

 

Provocarea ediției

 Anna Lesko, îmbrăcată într-o ținută sport

Anna Lesko
Sursa Foto: Instagram

Anna Lesko este cool și la sala de sport. Și este una din puținele vedete care nu se fâlfâie pe la toate evenimentele mondene. De aceea vom flutura și noi către ea un trofeu WOW. Ei, acum, Anna, chiar te scot la o cafea.

 

Ce părere aveți despre câștigătoarele celor două trofee, WOW și BAU?

 

Vă pupă cu drag și drac,

 Domnița de Alba.