fbpx

Astăzi este joi, WOW sau BAU are vedete noi! Și eu, Iulia Albu, mă joc cu voi!

Grămada cere vârf… degeaba

Lidia Buble și-a schimbat stilul vestimentar

Lidia Buble
Sursa Foto: Facebook

Mă uit la Lidia Buble și am senzația că vrea câteodată să fie clona Deliei, dar nu-i iese deloc.

-Nici nu te încurajez să insiști în această direcție sincer, chiar dacă într-adevăr ținutele tale au început să arate ceva mai bine.

Andreea Bălan – Întrebare întrebătoare, cât n-ai dat pe cizme oare?

Andreea Bălan a purtat o ținută cu buricul la vedere

Andreea Bălan
Sursa Foto: Instagram

Câteodată… când mă uit la Andreea Bălan îmi vine să plâng. Nu înțeleg, sincer, cum de nu se găsește un stilist în această țară să o îmbrace pe această fată de o manieră care să facă cinste statutului de performer pe care aceasta îl are. Pe de altă parte, nu sunt convinsă că ea însăși înțelege necesitatea unui stilist în garderobă și în viața ei în general. Nu că acest kitsch ar fi o zonă interesant de exploatat și nici nu neagă nimeni că Andreea Bălan este o fată frumoasă. Dar… cum Dumnezeu să te prezinți în acest hal și să te miri că ești catalogată ca una din cele mai slabe apariții vestimentare din România?! Trist! BAU! 

Raluca si Denisa Tănase îmbrăcate in rochii negre

Raluca si Denisa Tănase
Sursa Foto: Facebook

Dacă ar exista un echivalent al surorilor Kardashian, dar mult mai low în România, acela ar fi cu siguranță cele două Bambine: Denisa si Raluca Tănase. Nu știu dacă neapărat în cazul lor este vorba atât de mult de ceea ce poartă, ci de cum se poartă pe ele. Două fete frumușele cred totuși că ar putea să facă mai mult pentru look-ul lor sau… nu. Și, fetelor, lay off the hyaluronic.

Noua Elena Gheorghe promite

Elena Gheorghe a primit trofeul WOW

Elena Gheorghe
Sursa Foto: Instagram

Îmi place foarte mult noua Elena Gheorghe. Chiar atât de mult încât în această săptămană îi vom oferi un trofeu WOW pentru schimbări spectaculoase de look. Ador absolut toate piesele pe care le poartă și da, aceasta este una dintre cele mai bune apariții nu doar ale ei, ci din ultima perioadă.

Nicolai Tand și soția lui, Monica –  Ți-am dat un inel, dar nu are un WOW în el

Nicolai Tand s-a căsătorit cu Monica

Nicolai Tand și soția lui, Monica
Sursa Foto: wowbiz.ro

Inevitabil, am ajuns la rochia de mireasă a ediției – Monica, soția lui Nicolai Tand. Ce draguuuț… buchet!

Rochia nu este în sine urâtă, dimpotrivă, are un croi foarte interesant și apreciez simplitatea voalului, cât și a materialului ales. Ceea ce mă deranjează și mă încurcă este în schimb acea fundiță neagră mai potrivită unui voal de doliu, decât unei nunți. Firește, dacă ar fi fost pusă într-un alt context, acest artificiu nu ar fi deranjat deloc, însă în niciun caz așa, aici!

Am rămas foarte plăcut impresionată că există totuși o persoană perfect îmbrăcată la acest eveniment și anume doamna din spate. Să fi fost nașa?

Va pupă cu drac si drag,

Domnița de Alba.