fbpx

Giulia Anghelescu Huidu a aterizat la gala premiilor GOPO înfășurată într-un parasolar pentru parbriz sau, cel puțin, așa arată tentativa de rochie pe care cântăreața/mamă/femeie, cum se autodefinește pe contul de Instagram, a ales să o poarte.

Am căzut într-o “adorație” vecină cu leșinul la vederea pantofilor negri asortați la bordura neagră a rochiei, îi recomand data viitoare un coviltir pentru căruță. BAU!

Nu știu de ce dar, am tot timpul senzația că Albertina Ionescu lucrează la teleshopping.

Să fie oare din cauza poziției mâinilor care parcă ar vrea să prezinte ceva bijuterii dar într-o manieră extrem de nepotrivită pentru a poza la panoul unui eveniment monden? Nu înțeleg unde este geanta și nu înțeleg nici acele sandale. Atunci când alegeți să purtați o rochie albastră ar fi cel mai fericit să alegeți o pereche de sandale sau pantofi tot albaștri, mai ales că modelul i-ar fi permis. Revenim la coafura de nașă executată la Salonul Igiena dar, să ne revenim, până și Salonul Igiena are standardele lui. -34

Nu înțeleg de ce cineva s-ar îmbrăca vreodată cu această monstruozitate albă, semi sacou/ semi jachetă semi salopetă, amandouă la fel de nefericite, putându-și da mâna cu succes într-o doină cu jale. Din fotografie nu rezultă ce poartă în picioare deși, sincer, sper să nu fie vorba de o pereche de pantofi aurii. -oo

Am crezut că am fost destul de clară atunci când am scris să se înceteze cu această Balmainizare și Balanciagalăgeală de Dâmbovița pe care nu o înțeleg și pe care sincer nu doresc să o detaliez, din nou, aici. Este suficient să spun că apariția lui Jojo a fost una extrem de plată și fără … NIMIC. 0.

O ador pe Diana Sar. Este atât de naturală și atât de firească în această ținută încât nici nu mai contează ce poartă. O face cu o atitudine care este… TOTUL. Îmi place rochia, îmi plac pe ea chiar și acei pantofi și mai ales faptul că poartă un machiaj natural și a ales o accesorizare minimală. WOW!

 

Sursa foto: www.verdict.ro, www.viva.ro, www.click.ro