fbpx

Mihaela Rădulescu – misterul clăbucului reloaded

Mihaela Rădulescu poartă jenși cu talie joasă

Mihaela Rădulescu
Sursa Foto: Arhivă personală

M-am plictisit de Mihaela Rădulescu reloaded, in aceasta zonă stilistică boho chic. Oare ce urmează, să o văd purtând pălăriile odioase ale Monicăi Bîrlădeanu? Probabil atunci mă veți întreba cu toții desigur, cine a fost mai întâi, oul sau găina?

Ne-am putea întreba de ce ar putea purta cineva acești jeanși cu vedere la cezariană, ca să nu spun altceva, și acele lanțuri și brățări odioase. Apropos, ea oare și le scoate când face duș? Adică… oare cum îți scoți 500 de brățări de la mână de două ori pe zi?

Ce bine că putem supraviețui fără răspunsul la atât de multe întrebări!

Andra își rememorează garderoba din liceu. Așa NU!

Andra a optat pentru o rochie "sclipitoare" la o petrecere la care a participat

Andra și Roxana Vașniuc la o petrecere
Sursa Foto: Facebook

Au! Saptămâna aceasta Andra chiar s-a întrecut pe ea însăși. Această rochie probabil găsită într-un dressing de acum 10 ani, fără succes chiar și în acea perioadă, nu ar trebui purtată de absolut nimeni în absolut niciun context. Și, dacă mă uit mai atent la imagine și văd contextul în care totuși a fost purtată, da, aș fi de acord că se potrivește măslină în imaginea de față.

Delia este WOW

Aceasta este ținuta pentru care Delia primește trofeul WOW

Delia
Sursa Foto: Instagram

Ador look-ul Deliei și faptul că nu se teme să experimenteze. Mai sunt și ocazii în care nu o nimerește perfect, însă în cazul de față merită cu siguranță trofeul WOW. By the way ador și tricoul cu Despablito. Way to go!

Andreea Berecleanu este o femeie de casă. Cu cârpă… cu tot.

Andreea Berecleanu, îmbrăcată într-o rochie lungă

Andreea Berecleanu
Sursa Foto: Arhivă Personală

Săptămâna aceasta mă simt plăcut surprinsă de rochița de șters praful pe care o poartă Andreea Berecleanu. Este ceva reconfortant în a privi o cârpiță atât de banală purtată pe post de rochie de eveniment. Nu că ar fi fost susținută în niciun fel de acele sandale odioase, dar parcă totuși de la Andreea am alte pretenții.

Nu înțelegeți greșit. O rochie de zi poate fi purtată chiar și la un eveniment dacă și doar dacă este accesorizată potrivit, în niciun caz cu acele bile dubioase pe care diva le poartă în urechi și niciodată cu acele sandale urâțele. Am uitat să menționez ceva despre curea. Mai bine nu!

Viața Vioricăi Dăncilă este roz

Viorica Dăncilă la nunta fiului ei, acum doi ani

Viorica Dăncilă la nunta fiului ei, acum 2 ani
Sursa Foto: Arhivă
Personală

Trofeul BAU merge către the one and only Viorica Dăncilă. “Pornind de la celebrul citat “toată lumea are sfârcuri”, Viorica Dăncilă se prezenta, în urmă cu doi ani, într-o ținută extrem de puțin discretă, dar având în același timp inițiativa și ideea genială de a se ascunde după perdea… după perdeaua fustei vreau să spun. Tulul pe care îl poartă în imagine, nici nu mai contează de unde este rochia, întregește perfect imaginea de tort supraetajat a premierului. Continuarea… pe wowbiz.ro.

Slavă cerului ca între timp doamna Viorica Dăncilă a progresat stilistic fabulos de mult!

Vouă care ținută vă place/displace?

Vă pupă cu drac si drag,

Domnița de Alba.